Oğuzeli'nde kimliği belirsiz bir kişi tarafından saçma yağmuruna tutularak, karnından, başından ve ayaklarından yaralanan Paşa isimli Sibirya Kurdu, Canlı Hayatı İyileştirme Derneği (CAHİDE) sayesinde sağlığına kavuştu. Gözü dönmüş magandanın ise kim olduğu tesbit edilemedi.

CAHİDE YETİŞTİ

Evcil olan ve tüm mahallelinin sevdiği Paşa, geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz bir şahıs tarafından tüfekle vuruldu. Vücudunun bir çok yerinden yaralanan zavallı hayvan, kanlar içinde yere yığıldı. Saatlerce baygın vaziyette yatan Paşa'nın imdadına CAHİDE yetişti. Oğuzeli'nde hayvansever vatandaşlar ise, tüfek ile köpek kıyımına soyunan vatandaşın bulunmasını istedi.

İYİKİ CİĞERİNE GELMEMİŞ

Paşa'ya ilk müdahaleyi yapan CAHİDE personellerinden Cemal Güneş Tosun, saçmaların birinin karnından, birinin başından ve çok sayıda saçmanın da ayaklarına isabet ettiğini belirterek, "Karnına saplanan saçma ciğerine gelseydi kurtulma şansı yoktu. Şans eseri sıyırmış geçmiş. Bunu yapan öldürmeye yapmış" dedi.

CEZASI VAR

Cemal Güneş Tosun, silahla hayvan yaralamanın cezasının 3 Bin TL olduğunu, ayrıca silahına da el konulduğunu hatırlatarak, "Ancak bu hayvanı kimin yaraladığı bilinmiyor. Bize saldırganla ilgili bilgi gelirse ilgili kurum ve kuruluşlara bildireceğiz ve hakkında gerekli işlemin yapılmasını sağlayacağız" diye konuştu. Haber Merkezi