Siyasi partilerde belediye meclis üyelikleri için istifa furyası devam ediyor. Ak Parti İl'den 12 kişi meclis üyelikleri ve belediye başkanlığı için istifa ederken, CHP İl'den 4, MHP İl'den ise iki kişi meclis üyeliği için istifa etti.

AK PARTİ İL'DE İSTİFA SAYISI 12

Ak Parti İl Yönetiminden 12 kişi istifa etti. Mehmet Haz, Şahinbey Belediye Başkanlığı için il yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederken, meclis üyelikleri için ise Cuma Güzel, Memik Terlemez, Metin Kavak, Halil İbrahim Açıkgöz, Osman Akalın, Uğur Güceylioğlu, Salih Mehtap, Sedat Kılınç, Miray Adasaray, Hızır Ürıkök, Zübeyr Yıldız istifa etti.

EN ÇOK İSTİFA AK PARTİ ŞAHİNBEY'DE

Ak Parti Şahinbey'in 60 kişilik yönetim kurulundan Ahmet Kuzgun, Aydın Karahan, Bülent Kendirci, Fuat Cindioğlu,Gürbüz Erbağcı, İrfan Güleç, Mehmet Yaşar Göktürk, Abdullah Taştekin, Özgür Özdağlı, Salih Kadir, Tekin Çürükoğlu, Ünal Uslu, Mehmet Kiraz ve Arif İbili meclis üyeliğine aday adayı olabilmek için istifa etti.

AK PARTİ ŞEHİTKAMİL'DE TEK İSTİFA

Ak Parti Şehitkamil İlçe yönetiminden Mehmet Horoz meclis üyeliği için istifa etti.

MHP İL'DEN 2 İSTİFA

MHP İl Yönetiminden Yakup Özbay, Cemal Yılmaz meclis üyeliğine aday olmak için istifa etti.

MHP ŞEHİTKAMİL'DE 2 İSTİFA

MHP Şehitkamil ilçesinden Durdu Ergin ve Mustafa Özyaşar meclis üyeliğine aday olmak için istifa etti. MHP Şahinbey'de de meclis üyeliği için istifaların olacağı öğrenildi.

CHP İL'DE 4 İSTİFA

CHP İl Yönetiminden Mustafa Kaya, Ahmet Baydilek, Esme Timur meclis üyeliği, Mahmut Öztürk ise Oğuzeli Belediye Başkanlığı için istifa etti.

CHP ŞAHİNBEY'DE 2 İSTİFA

CHP Şahinbey ilçe yönetiminden İhsan Doğan ve Tercim Sazdili istifa etti.

CHP ŞEHİTKAMİL'DE 4 İSTİFA

CHP Şehitkamil ilçe yönetiminden Hurşit Yıldırım, Pembe Poyraz, Resül Öksüz ve Nusret Gür istifa etti.