Gaziantep Kent Konseyi bugün imar başlığıyla toplanıyor. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Aslan başkanlığında, Güneydoğu İhracatçı Birlikleri Konferans Salonu'nda saat 16'da yapılacak Kent Konseyi'nde gözler, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in, Kamil Ocak Stadyumu'na yapılacak cami, Kırkayak Parkı'na yapılan kreş binası ve Örnek Sanayi Sitesi'nde cami alanının imar değişikliğiyle ticari alana çevrilip satılmasıyla ilgili neler söyleyeceğine çevrildi.

CUMHURBAŞKANI CAMİ YAPILACAK DEDİ

Kamuoyunda meydan olacak beklentisinin hakim olduğu stadyumun yeri için, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gaziantep ziyaretinde 10 bin kişilik cami yapılacak sözleriyle kafalar iyice karışmıştı.

PARKIN İÇİNE KREŞE TEPKİLER SÜRÜYOR

Kırkayak Parkı'na yapılan kreşe de vatandaşların tepkisi sürüyor. Gerek sivil toplum kuruluşları gerekse civardaki vatandaşlar, kreşe karşı olmadıklarını, yeşil alanın yok edilmesine vicdanlarının sızladığını dile getirirken, bu konuya kent konseyinin nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor.

CAMİ YERİ SATILDI

Kent konseyinde gündeminde Örnek Sanayi Sitesi'ndeki cami alanının ticari alana çevrilerek satılmasıyla ilgili de neler konuşulacağı, Fatma Şahin'in ne gibi açıklamalarda bulunacağı merak edilen diğer önemli bir konu.

Haber Merkezi