Gaziantep’in en büyük ve etkin kuruluşlarından bir tanesi olan PAKTEN 15. Yılını Bahar Şenliği etkinliği ile kutladı.

Her yıl geleneksel olarak PAKTEN’in düzenlediği Bahar şenliklerinin bu yıl 15.sini düzenleyerek çalışanları ile şenliklerde doyasıya eğlendiler. Coşkulu ve sıcak ortamların oluştuğu bahar şenliklerinde personellere PAKTEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Tepe tarafından istikrar plaketleri verildi..

PAKTEN A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Tepe, ”Biz bu yıl 15. kez düzenlediğimiz geleneksel Bahar Şenlikleri kapsamında tüm personellerimiz ile güzel bir gün geçirerek onlara yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettik ve istikrar plaketlerini onlara takdim ettik. Biz önce Kaliteden ödün vermeden sevgi ve saygı çerçevesinde PAKTEN’i çok daha uzun yıllar boyunca devam ettireceğiz. Benim ve personelimin hiç bir kuşkusu yok,kalite olarak hammadde bizde hammaddenin en kalitelisini müşterilerimize sunmak için kendimizi her zaman yenilemek ve kaliteyi sunuyoruz. Bir ailenin her şeyden önce dayanışmaya, moral, sevgi ve saygı anlayışını pekiştirmeye ve geliştirmeye ihtiyacı vardır. Bu nedenden dolayı takım arkadaşlarımızın başarısı için her yıl geleneksel olarak Bahar şenliklerinde bir araya gelerek güzel bir gün geçiriyoruz" dedi.

KALİFİYE ELEMAN ÖNEMLİ

Pakten'in bu etkinliği önemsediğini belirten Tepe, "Neden istikrar Plaketi veriyor başarılı personellerine buna değinmek istiyorum. Bir kurum eğer kaliteyi güvenilir ve saygın olmayı hedef seçmiş ise o zaman 3 şeye ihtiyacı vardır. Birinci olaraktan yapacağımız işin kalitesini oluşturan Hammadde, o Kalite standardında olmalıdır. İkinci olaraktan Bilgi ve Teknoloji onu yapabilecek donanımda olmalıdır. Üçüncüsü ise bunların tamamlayıcı olaraktan Yetenekli, Kaliteli yetişmiş kalifiye insan kaynağıdır. Bunlar olmadan asla kaliteden söz edemeyiz ve kalitede istikrar olmaz ve kalıcı olarak başarıdan da söz edemeyiz Biz PAKTEN olarak tüm bu saydığım her şeye sahip bir kuruluş olan ve ilkeleri olan bir firmayız ve her zaman bu kaliteyi müşterilerimize ulaştıracağız" dedi.

NİCE 15'Lİ YILLARA

"Ailelerin ve Kurumların Birlikteliklerini, İstikrarını, Başarısını, Mutluluğunu sağlayan ve koruyan o firmanın değerleridir" diyen Tepe, "Bu değerlere öncelikle sevgi ve saygı çerçevesinde disiplinde ön plandadır. Buna her personelimin riayet etmesi ile gerçekleşir ve yaşatılır. Bugün tüm mesai arkadaşlarım ile beraber bir çocuk gibi büyüttüğümüz ve çocukluğundan çıkararak delikanlılık çağına girmekte olan bu firmamız inanıyorum ki daha çok uzun yıllar boyunca büyüyerek yaşlanacak ve aileyi büyüteceğiz. Ben burada yıllardır kaliteli bir ürün sunmak için hizmet eden tüm personelime bir kez daha teşekkür ediyor ve nice 15.li yıllara diyorum” şeklinde konuştu. HABER MERKEZİ