Elde ettikleri puanlarla zirveye yaklaştıklarını kaydeden Güneş, daha fazla özverili olmaları gerektiğini söyledi.Tecrübeli futbolcu, “Kimse ismimize ve kadromuza bakarak bize kolaylık göstermeyecek. Ligde hedefe ulaşmak istiyorsak daha fazla özveri harcamalıyız” dedi.

KOLAY MAÇ YOK
oynadıkları pozitif futbolun sonuçlarını son iki haftadır net bir şekilde aldıklarını kaydeden Güneş, “Kadro üstünlüğü, isimler elbette bizim önemli avantaj ancak kimse ismimize, geçmişimize ve kadromuza bakarak bize kolaylık göstermeyecek. Çok zor maçlar oynadık. Sezonun ilk 6 maçı şunu gösterdi ki; bundan sonra oynayacağımız maçlar da bizim için kolay maçlar olmayacak.” dedi.

ÖNEMLİ KAYBIMIZ YOK
Şuana kadar hedef yolunda ciddi bir kayıp yaşamadıklarını belirten Güneş, “Ancak bir gerçek var ki, kaçan her puandan sonra takım olarak çok üzülüyoruz. Hedefimizin farkındayız ayrıca beklentileri de biliyoruz. Bu yüzden puan kayıpları bizim için hiç kolay olmuyor. Bu süreci geçirdikten sonra seri galibiyetlerle yolumuza devam etmeliyiz. Taraftarımızın desteğinden yoksun olmamız büyük dezavantaj onların yanımızda daha çok olmalarını istiyoruz. Eğer bizlere yeteri kadar destek verirlerse çok daha iyi tempo yakalayacağımıza inanıyorum” açıklamalarında bulundu

MUHARREM TÜRKOĞLU