Turizm ve Kültür il Müdürlüğü görevinden alınan Ergun Özuslu için büyük tepki verildi. Dün gazetemizin verdiği haber sonrası, sosyal medyada tepki gösteren Gaziantepliler, Özuslu'nun görevinde kalması gerektiğini dile getirdiler. Şehrimizde Gaziantepli müdürlerin haksız yere görevden alındığını savunan vatandaşlar "ayıp oluyor artık"diye konuştular. İşte sosyal medyada dikkat çeken eleştirilerden bazıları:

Orhan Uslu

*Gaziantep de Gaziantepli müdür kalmadı. Gaziantepli siyasetcilerimiz, bürokratlarımız ve stk'larımız sessiz kalmamalı. En azından Ergün Özuslu kardeşimizi görevden almasınlar.

Hüseyin Karapolat

*Bu kentin cocukları yerde sürünüyor bu konuyu tüm basın hergün işlemeli Bürokrasinin %85 i yabancı Gaziantep doğumlu olmayan müdürlerden oluşuyor.

Metin Başbekçi

*GAZİANTEP İÇİN ÇALIŞAN KİŞİLERİ ÖDÜLLENDİRMEK YERİNE, GÖREVDEN ALMAK BU ŞEHRE YAPILAN EN BÜYÜK KÖTÜLÜKTÜR. BAŞTA GAZİANTEP SİYASİLERİ YANİ MİLLETVEKİLİ VE PARTİ YÖNETİCİLERİ, SAYIN VALİMİZ, BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ, GAZİANTEP BASINI, GAZİANTEP İLE İLGİLİ YAYIN YAPAN SAYFALAR, GAZİANTEPLİ AKADEMİSYENLER, SAYIN MÜDÜRÜMÜZÜN YALNIZ OLMADIĞINI LÜTFEN GÖSTERİN VE BU DEĞİŞİKLİĞİ DURDURUN...GAZİANTEP KÜLTÜRÜ VE TARİHİ ANCAK BİR GAZİANTEP Lİ İLE DEĞER BULUR. BU KONUDA BİR ÇOK PROJESİ OLAN MÜDÜRÜMÜZ DE ASLA YALNIZ DEĞİL... BU DEĞİŞİKLİĞİ İSTEMİYORUZ.....

Arif Çeteci

*Kent Konseyinde yakın tarih araştırma grubundayım. Ne zaman yanına uğrasam Bizimle ilgilenir ve yardımcı olur, gönül rahatlıgı bizleri dinler, Projelerini yapılanları anlatır..Ve bizler müdürümüzden memnunuz, hem Gaziantepli olarak, hem de turzim kültür müdürü olarak memnunuz. Acaba 20 yılda yapılmayanı yaptıgı için miKent arşivi için çalıştığı için mi, Anteple ilgili kitapları toplayıp derledigi icin mi, Gaziantebi başarı ile temsil ettiği icin mi, bir çok başarıda antep dedigi için mi.. Antebi Almanya, Avrupa hatta tüm dünyaya tanıttığıı için mi, bir kurum da daha iyi çalıştığı için mi, Yoksa Antepli olduğu için mi, Antep icin çalıştığı için mi Sorarım size nedenini açıklayacak biri var mı ? Ben bilmiyorum???????? Neden Antepli olanları Antep için çalışanları Sevmeyiz ??????? Sayın vekillerim Müdürümüze dokunmayın ALLAH RIZASI İÇİN