Kalabalık bir grupla Ak Parti İl binasına gelen İrfan Çelikaslan, aday adaylığı başvurusunu İl Başkanı Eyüp Özkeçeciye sundu.

Çelikaslan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Çelikaslan, 12 yıldır sadece Türkiye'nin değil sadece İslam aleminin değil yokluk, yoksulluk çeken bütün toplumların umudu olmuş Ak partide milletvekili olarak umuda ortak olmak, bu umuda hizmet etmek için aday adayı olduğunu söyledi.

30 yıldır siyasetin içinde olduğunu belirten Çelikaslan, "Siyasede Refah Partisi gençlik kollarında başladım. Saadet Partisi eski il başkanıyım. 2003 yılından beri Ak Parti üyesiyim. Sanayiciyim. Türkiye'nin en büyük 1000 şirketi arasındayım. 700 kişiye istihdam sağlayan bir şirketin sahibiyim" dedi.

Öztekin de başvurdu

Oğuzeli Belediyesi eski Başkanı Bekir Öztekin Ak Parti’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Ak Parti İl Başkanlığı’na kalabalık bir partili topluluğuyla gelen Öztekin, her zaman hizmete ve göreve hazır olduğunu, yerel yönetimlerdeki birikimlerini, parlamentoda hizmete dönüştürmek istediğini söyledi.

Şehitkamil Belediyesi’nde 5 yıl başkanvekilliği yaptıktan sonra 5 yıl Oğuzeli Belediye Başkanı olarak görev yapan Bekir Öztekin, yaklaşan genel seçimler öncesinde Ak Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Dün akşam saatlerinde resmi müracaatını İl Başkanı Eyüp Özkeçeci’ye teslim eden Öztekin, ‘Seçimin galibi yine Ak Parti olacak’’ mesajını verdi.

Mehmet Kızıl'da aday

Kızıl Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kızıl, AK Parti Milletvekilliği aday adaylığını açıkladı. Bir dönem Gaziantepspor Kulüp Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Kızıl, AK Parti’nin 13 yıllık hizmetleri ve barış sürecindeki çabalarını takdir ettiğini ve bu çalışmalara destek vermek için aday adayı olduğunu söyledi.