MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, Oğuzeli eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in gazetemize yaptığı açıklamanın kendilerini bir kez daha haklı çıkardığını söyledi. Taşdoğan, AKP’li eski belediye başkanının itiraflarını yıllardır muhalefet olarak dile getirdiklerini, fakat hep inkar edildiğini söyledi.

ALAY ETTİLER

Taşdoğa, "Gaziantep’te hiçbir şeyin yolunda gitmediğini her açıklamamızda dile getirdik. Fakat yetkililer her defasında inkar kampanyası yürüttüler. Bu memleketin bütün kurumları iflas etti dedik, İMF’ye borç verme havası içine girdiler. Öğrencilerimiz uyuşturucu müptelası oluyor dedik, eğitim sisteminde çığır açtık manileri dizdiler. Eğitimde 71. sırada bulunan Gaziantep’in eğitim sorunun çok önemli boyutlarda olduğunu, sürekli değişen İl müdürleriyle bir sistem oturtulamayacağını defalarca ifade ettik, fakat bedava kitap dağıtıyoruz manileriyle vatandaşlarımızla alay ettiler"

TAKDİR VATANDAŞIN

"12 yıldır düzelmeyen eğitimde kim iktidar olduğunun takdirinide vatandaşlarımıza bırakıyoruz" diyen Taşdoğan, "Yolları, caddeler yapıp yıkıyorsunuz dedik, restorasyon bahanesiyle trilyonlar harcadılar. Belediyecilik görevlerini ekstra gösterip kendi reklamlarını yaptılar. Suriyeli sorunu ve trafik sorunu ile ilgili çözüm önerilerimizinde bulunduğu açıklamalarda bulunduk, kendi bildikleri yanlışlarla devam etmeyim seçtiler. Şimdi kendi içlerin olan eski bir belediye başkanı bu açıklamalarımızın hepsinin haklı olduğunu ortaya koyan itiraflarda bulundu. Yani tarih yine MHP’yi haklı çıkardı.”

BİRİNCİ OLACAĞIZ

Seçimin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalarında arttığını söyleyen MHP Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan, Gaziantep’te birinci parti olacaklarını ifade etti. Gaziantep’te en avantajlı listenin kendilerinde olduğunu vurgulayan Taşdoğan, ”2 Kasım sabahı Gaziantep’te birinci parti olarak hizmet sunmaya başlayacağımıza inanıyoruz. Listemiz diğer partilere göre çok avantajlı ve adaylarımız uyum içerisinde çalışıyor. Bu çalışmalarda bizi parti olarak ileriye taşıyacaktır. Bıkmadan, yorulmadan ve usanmadan çalışacağız” diye konuştu. HABER MERKEZİ