Önlerinde daha 14 haftalık uzun bir yolculuğun olduğun kaydeden Özmen, teknik ekip ve futbolculara güvenlerinin sonsuz olduğunu, süper lige çıkmaları durumunda Gaziantep ekonomisinin sporda da canlanacağını söyledi.

GAZİANTEP TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ

Gaziantep’in büyük bir kent olduğunu ifade eden Gazişehir Gaziantep Futbol Şube Sorumlusu Erhan Özmen, “Gaziantep ekonomik anlamda Türkiye’nin göz bebeği şehirlerinden bir tanesidir. İhracatta başkent Ankara ile birlikte 5’inci sırada yer alan bir kent. Bu kadar bölgesinde ki zorluğa ve güçlüğe rağmen gerçekten bir ekonomik destan yazıyor Gaziantep” dedi.

HEDEFİMİZE İLERLEYECEĞİZ

Sporda da aynı başarıyı elde etmesi gerektiğini savunan Özmen, “Gaziantep’in bu kente mutlaka hafta sonlarının karnaval ve şenlikler şeklinde yine süper ligde oynayacak bir Gazişehir’in gelecek olan büyük takımların şehre olan ekonomik katkılar ve yüksek moraliteler mutlaka Gaziantep’in bunları hak ettiğini biliyoruz. Bu anlamda da gerek başkanımız Sayın Adil Konukoğlu ve gerek yönetim kurulu arkadaşlarımız, hocamız, teknik heyetimiz, futbolcularımız, şehir ve kamuoyumuz bu şekilde de yekvücut olmuş vaziyette. Sezonun ilk yarısında bir takım aksaklıklar oldu tabi bunlar giderildi. Yeni gelen transferlerimiz belki bu hafta belki de daha sonra ki haftalarda hocamızın olurlarıyla bu takıma katkı vereceklerini göreceğiz. 20 hafta bitti 14 hafta var ki gerçekten ciddi bir maraton var ve averajla da olsa Play Off grubundayız. Bundan sonra da İnşallah ekibimizin müthiş mücadelesi hocamızın ve teknik ekibimizin katkılarıyla hedefimize ilerleyeceğiz” dedi.

TARAFTARLARIMIZ KATKI SUNACAK

Tribünlerde ki taraftar sayısının da mutlaka artması gerektiğini belirten Özmen, “Adanaspor maçından sonra ki hafta evimizde oynayacağımız İstanbulspor maçında da çok fazla taraftarımızın olacağını hep beraber göreceğiz. Bu anlamda da olumlu katkıları mutlaka görmek isteriz” açıklamasında bulundu.

MUHARREM TÜRKOĞLU