Gaziantep Medya Platformu Başkanı Nazmi Özkoyuncu , A Haber'in hafta sonu haber yayının canlı yayın konuğu oldu. Özkoyuncu, Siyasi parti başkanlarına seslenerek, "İster koalisyon olsun ister seçime gidilsin. Güçlü bir hükümetin ihdas edilmesi için kaybedilecek vakit yok" dedi.

GAMEP merkez ofisinden yapılan canlı yayında , Çözüm süreci ve artan terör olayları sorularını yanıtlayan Özkoyuncu, " Suruç olaylarıyla gencecik evlatlarımız bir provokasyona kurban verilmiş ,ardında da yargısız infazla 2 polisimiz uykuda şehit edilerek maalesef çözüm süreci durma noktasına getirilmek istenmiştir. Toplumun tüm temsilcilerinin bu süreçte sağduyu ile hareket etmesi gerekir" diye konuştu. Özkoyuncu, provokatif eylemlere karşı herkesi uyardı .

GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Türkiye'nin en büyük Medya Platformu GAMEP irtibat ofisi ve PR Merkezi görkemli bir açılışla hizmete girdi. GAMEP ve PR Merkezinin Açılış kokteyline, CHP Milletvekili Mehmet Gökdağ, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Osman Toprak, Oğuzeli Eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin, OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Zengin, CHP İl Başkanı Akif Ekici, Ak Parti eski il başkanı Ökkeş Eruslu, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, GAİB Başkanı Abdülkadir Çıkmaz, Naksan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nakıboğlu, TOBB Türkiye Fuarcılık Kadın Kolları Başkanı Hülya Akkaya, Volkan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Çeker, İmam Hatipliler Platformu Başkanı Metin Parlayan, GAMEP üyeleri ile Ülke TV Kazançlı Fırsatlar Programı Yapımcısı Cevdet Balıkçı ve çok sayıda işadamı katıldı. GAMEP ve PR Merkezinin Açılış programı, son günlerde ülkemizde meydana gelen saldırılar sonucu şehit olan güvenlik görevlileri için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

PR MERKEZİ GAZİANTEP’İN HİZMETİNDE

Açılış Konuşmasını yapan GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu, “Bugüne kadar 2 ulusal ve uluslararası Markalar Ödül Töreni gerçekleştirdik. 2015 yılının son aylarında 3. Ödül töreni için çalışmalarımıza da başladık. Markalar 2 kanatlı kuş gibidir; bir kanadı PR diğer kanadı reklamdır. Sadece reklam vererek markalaşmak çok zordur, PR çalışması da yapılmalı PR Merkezi olarak Gaziantep’e profesyonel anlamda hizmet vereceğiz. PR Merkezine gelen siyasetçilerimiz sanayicilerimiz, STK temsilcilerimiz ve bürokratlarımızla özel röportaj yapacağız ve medya kuruluşlarına PR Merkezimiz üzerinden servis edeceğiz” dedi.

YÜZDE 5 PAY İSTEDİ

Özkoyuncu, Gaziantep te ulusal reklam veren markalardan yerel basına bütçelerinin yüzde 5ini aktarmaları isteğini dile getirerek, istikrarlı bir marka olmak için önce yerel medya dedi. Güçlü bir yerel medyanın daha güçlü markalar inşa edeceğini belirtti.

ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAYA ŞAHİTLİK EDİYORUZ

PR Platform Türkiye Başkanı Ufuk Çarşıbaşı’da yaptığı konuşmada, “Nazmi Bey’in uzun yıllardır planladığı PR Merkezi’nin bugün açılışına şahitlik ediyoruz. Çok önemli bir olayın şahitleriyiz. PR çok önemli, çünkü markaların yoğun bir rekabet trafiği çağında, her an prestij kaybı korkusuyla yaşamak elbette mümkün değil. Kriz zamanları ansızın belirir ve itibarınızı alır götürür önceden tedbir almalı ve itibarınızı iyi yönetmelisiniz. PR sizin söylediğiniz değil, sizin hakkınızda sokağın söylediğidir. Kendi bölgenizde markalaşın sonra Türkiye’de, daha sonra dünyaya açılın” diye konuştu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT