Ak Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, 16 kişiden oluşan yürütme kurulunu belirledi. Özkeçeci, düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yürütme kurulu üyelerini tek tek basına tanıttı. Özkeçeci, Ak Parti'nin her zaman ilklere imza attığını, fakirin, yoksulun umudu olan bir parti olduğunu belirterek, "Bu ülkenin refahı, huzuru, için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Tavacı Recep Usta'da düzenlenen toplantıya Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Mehmet Erdoğan, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak'ın yanısıra ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

Eyup Özkeçeci, 5. Olağan genel kurulunu yaparak yeni yürütme kurulunu oluşturduklarını, bu ekiple büyük başarılara imza atacaklarını söyledi. Özkeçeci, "Yeni Yürütme Kurulu hepimize hayırlı olsun. Partimiz Türkiye'de ilkleri yapan bir partidir. Dünyada İslamofobi diye bir şey var. Hasta olmasına rağmen Sayın Başbakanımız Fransa'da Cumhuriyet Yürüyüşü'ne katıldı ve en önde yürüdü. Bizde Türkiye'de çözüm süreci için elimizden gelen herşeyi yapacağız. Bu ülkenin, bu halkın refahı için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

ALLAH BİRLİĞİMİZİ BOZMASIN

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, yeni yönetimin de halka hizmet hakka hizmet şuuruyla çalışarak önemli başarılara imza atacağını söyledi. Mazıcıoğlu, "Bizde sen yürütme yer aldın, ben almadım anlayışı olmaz. Hep birlikte çalışırız. Bugüne kadar böyle oldu bundan sonra da böyle olacak. Allah birliğimizi bozmasın" dedi.

ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, teşkilatın önemine vurgu yaparak, "Teşkilat bizim için çok önemli. Bu arkadaşlarımız görünmeyen kişiler ancak partimizin en değerli unsurları. Güçlü komutanların arkasında güçlü askerler vardır. Teşkilatlar da öyledir. Bir çarkın çok önemli dişlileridir. Biz insana hizmet ediyoruz. Bu ülke uğruna çalışmalar yapıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok çalışmalıyız. Birlik beraberlik içinde Gaziantep'i, ülkemizi çok daha yukarılara taşıyacağız" diye konuştu.

HEDEF YÜZDE 70

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, hedefin 2015 seçimlerinde yüzde 70 olduğunu hatırlatarak, "2015 seçim sonuçlarıyla da Türkiye'ye örnek olmalıyız" dedi. Koçer, "Bütün çalışmalarında arkadaşlarımızın arkasındayız, yanındayız. Yüzde 70 hedefi yakalamalıyız. Gaziantep huzur ve güven veren bir şehir. Projeleriyle Türkiye'ye örnek olan bir şehir. Türkiye'ye örnek olmuş bir şehir. Gaziantep bu misyonunu çok daha yukarılara taşıyacaktır. Sanayide, ticarette, ekonomide olduğu gibi siyasette de Türkiye'ye örnek olmuş bir şehirdir. Ayrıca milletvekillerinin uyumlu çalışmasıyla da Türkiye'de örnek şehirdir. 2015 yılında alacağımız seçim sonuçlarıyla da örnek olacağız inşallah" dedi.

ÖRNEK BİR SEÇİM SONUCU ALACAĞIZ

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan da, dünyanın bütün siyasi hareketlerine bakıldığında Ak Parti'nin nasıl bir örnek teşkil ettiğinin görüleceğini belirterek, "Ak Parti'de ise teşkilatların temel nüve olduğu görülecektir. Teşkilat 2015'e yeni bir heyecanla girdi. Başarılı olacağına canı gönülden inanıyorum. Hep birlikte bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sıkı çalışarak örnek bir seçim sonucu alacağız" dedi. Meral KINACILAR, Haluk ŞAHİN