AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci dün bir basın açıklaması yaparak Ak Parti belediyelerini övdü. Özkeçeci, "Belediyecilik alanında da AK Parti bir markadır" dedi.

Özkeçeci, AK Parti Belediyelerinin başarılarının sırrının; hizmetlerinde sadece bugünün insanına, bugünün Gaziantep'ine karşı sorumlu olmadığı, gelecek nesillerimiz için daha yaşanabilir yarınları imar etmenin sorumluluğunu omuzlarında hissetmelerinden kaynaklandığını belirtti.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORLAR

Gaziantep belediyelerinin tüm yerel yönetimlere bir çok kez örnek ve model olan projelere imza atıp defalarca ulusal bazda ödüllere layık görüldüğünü belirten Özkeçeci, “Gazi Şehrimizin marka şehir ödülüne layık görülmesinde ve diğer illerimize örnek gösterilmesinde şüphesiz ki Gaziantep Belediyelerimizin birbirleri ile uyumlu ve özverili çalışmaları büyük rol sahibidir. Yüksek oranda göç alan şehrimiz de sanayileşme ve turizm alanında büyüme ivmesini yükseltici yatırımlar yapılmaya devam etmekte yerel yönetimlerimizde dünyada en hızlı büyüyen ve en rekabetçi şehirler arasında olan Gazi Şehrimizde vatandaşlarımıza yönelik hizmetleri aksatmadan ve çeşitlendirerek sunmak için gece gündüz demeden çalışmaktadır” dedi.

BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERE DE HİZMET SUNUYOR

Büyükşehir Belediyesinin halkımızın ihtiyaçlarını sadece şehir merkezinde değil, yürürlüğe giren 6360 sayılı yasa ile birlikte il sınırlarındaki tüm ilçelere de hizmet sunduğunu belirten Özkeçeci, "Hizmet alanın ciddi oranda genişlemesine rağmen belediye hizmetleri aksamadan ve geliştirilerek yerine getirilmektedir. Hizmet üretme ve geliştirme konusunda sürekli çıtayı yükselten AK Parti Gaziantep Belediyelerimizin bu çalışmaları neticesinde şehrimizin en ücra noktalarına kadar hizmetler ulaştırılmaktadır” diye konuştu.

ULAŞIM ANA PLANI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Hızla büyüyen kentimizde trafik sorununu kökten çözmek için, 22.01.2015 tarihinde Gaziantep Ulaşım Ana Planı çalışmalarına başlandığını hatırlatan Özkeçeci, "Bunun kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenmektedir. Ana planın tamamlanması ile birlikte toplu taşıma hatlarının iyileştirilmesi ve yeni güzergâhların oluşturulması ile ilgili de çalışmalar yapılmakta olduğunu belirterek, trafik yoğunluğu ve ulaştırma iyileştirme yatırımları çerçevesinde gerçekleştirilen projelerin AK Parti Belediyeciliği tecrübeleri sayesinde en hızlı şekilde tamamlanması konusunda gereken her şeyin yapıldığının bilinmesini isterim" dedi.

TÜM HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Özkeçeci, “Başlayan ve duyurulan projelerin şehrimize kazandırılması konusunda tüm AK Parti Gaziantep kadrolarının konunun takipçisi olduğunu ve projeler konusunda destek veren, sabır gösteren tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum.” diyerek sözlerini bitirdi. Bülten