Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Chico ilk açıklamasını yaptı ve Fenerbahçe karşısındaki oyun için özgüvenlerinin yerine geldiğini söyledi.

Fener maçında Herkesin yanlış penaltı verildiğini gördüğünü söyleyen Chico, "5. hakemin yanlış verdiği bir kararı orta hakem onayladı ve penaltıyı verdiler. Fakat bütün herkes gördükü penaltı değildi. Yakından uzaktan alakası yoktu. Tabiki böyle bir penaltıyla mağlup olduğumuz için üzgünüz. Ama onun yanında takım olarak iyi mücadele ettiğimizi düşünüyoruz. Özgüvenimizi yerine getirdi. Önümüzdeki maçlar için bizim daha büyük avantaj olacağını düşünüyorum" dedi.

EVİMİZDE Kİ İLK ÜÇ PUANI ALMAK İSTİYORUZ

Pazartesi oynayacağımız rakibi izledik değerlendirdik. Ona göre çalıştık. Galip gelip gaziantep halkına evimizde ilk üç puanımızı almak ve hediye etmek istiyoruz.

DAHA ÇOK GOL ATACAĞIM

Öncelikle gol attığım için sevinçliyim. Fakat elimizden gelenin daha iyisini yapmamız lazım. Defans ağırlıklı bir oyuncuyum ama bu tarz goller atmak beni sevindiriyor. Gelecekte de bu golleri atacağım.

İVAN VE CESAR İLE KONUŞTUM

Gelmezden önce sadece Alex ten değil ivan ve julio cesar'dan da bir çok geri dönüş aldım. Öncelikle çok iyi kulüp ve şehir olduğunu söylediler. Alex'te çok iyi bir hoca ile çalışacağımı hatta yardımcı hoca İrfan Saraloğlu'nun da daha önce kendisiyle çalıştığını belirtelerek güzel ekip olduğunu söyledi. Gelişimde etkili oldu.