Sezona iyi başlayamadıklarını ve bir ara maç kazanamama psikolojisi yaşadıklarını aktaran Murat Ceylan, takımın özgüven kazandığını ve önlerinin açık olduğunu belirtti.

MUTLUYUZ

Sezonun ilk yarısını Play Off çemberinin içinde kapatmak istediklerini söyleyen Ceylan “Süper lige yükselmek için ligdeki yarışta olmak istiyorsak kazanmak zorundaydık. Güzel bir seri yakaladık. Peş peşe aldığımız puanlar takımımızda öz güven oluşturdu. O yüzden de mutluyuz. İlk yarının 2 maçını da kazanıp devreye iyi gireriz diye düşünüyorum. Yarın çok zorlu bir maça çıkacağız inşallah kazanıp Çaykur Rizespor maçı öncesi moral buluruz” dedi.

BİRBİRİMİZE GÜVENİYORUZ

İyi bir seri yakaladıklarını ve iddialarını sürdürmek istediklerini aktaran Ceylan, “Biz öncelikli olarak önümüzde ki maçları düşünüyoruz. Şu anda tek hedefimiz deplasmandan nasıl galip gelebiliriz onun planlarını yapıyoruz. Takım içerisinde ki birlik ve beraberlik çok iyi bir şekilde sürüyor. Her kes birbirine güveniyor ve sezonu ilk iki içinde tamamlamak veya Play Off şampiyonu olarak noktalamak istiyoruz. Bunun içinde çalışmalarımız çok sıkı bir şekilde devam ediyor” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU