Oba Makarna CEO’su Alpaslan Özgüçlü, oğlu İdris Ali ile birlikte Oba Makarna reklamına çıkan Esra Erol'un bu reklam için tam 3 milyon lira aldığı yönündeki haberleri yalanladı. Özgüçlü, “Eski dostluğa istinaden çok daha mütevazi bir bütçe ile işbirliği yapılmıştır. Basına yansıyan rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

OBA DÜNYA TURUNDA

Kuruluşu 1966 yılında olan ve 2005 yılında Özgüçlü ailesi tarafından satın alınan Oba Makarna, dünyanın 80 ülkesine ihracat yapıyor.

Oba Makarna CEO’su Alpaslan Özgüçlü, Oba makarnayı dünyada bir çok ülkede hem kalite hem lezzet hem de fiyat avantajıyla tüketicilerin tercih ettikleri global makarna markası haline getirdiklerini ifade ederek, “Oba, Türkiye makarna ihracatının yüzde 25’ini tek başına gerçekleştirerek ülkemizin gururu olmuştur” dedi.

Ulusal büyüme stratejisi çerçevesinde Esra Erol ile anlaşarak reklam kampanyasına başladıklarını aktaran Alpaslan Özgüçlü, “Esra hanımla Özgüçlü ailesi arasında eskiye dayanan bir dostluk olmasından dolayı Sayın Esra Erol teklifimizi kabul etti. Eski dostluğa istinaden çok daha mütevazi bir bütçe ile işbirliği yapılmıştır. Basına yansıyan rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Her iki tarafta çıkan işin sonucundan gayet memnundur” diye konuştu. Bülten