Özel Alleben Tıp Merkezi Dermatoloji ve Estetik Kliniği İtalyan Doktor Angela Crippa’yı misafir etti. Milano Estetik Tıp Akademisi tıbbi lazer uygulamaları bölümü başkanı Uzm.Dr. Angelo Crippa dermatolojideki lazer tedavileri ve uygulama yöntemleriyle ilgili bilgiler verdi.

Dermatolojik Cerrahi Uzmanı olan Doktor Angelo Crippa 1980 yılından bu yana lazer ve cilt tedavileriyle ilgileniyor. Hemanjiomları, Kılcal Damarlar, Telangiectasias, Couperose, Varisler Lazer Epilasyon, Cilt Lekeleri, Kırışıklıklar, Cilt Gençleştirme, Lazer Cilt Yenileme, Keloid Yara İzleri, Akne Sonuçları, Siğiller, Benler, Kistler, Miyomlar, Siğil, Fraksiyonel lazer uygulama yaptığı alanların başında yer alıyor.

NELER YAPTILAR ?

Özel Alleben Tıp Merkezi dermatoloji Uzmanı Dr.Esra Arısoy ile birlikte hasta muayene eden Dr. Crippa Alleben Tıp Merkezinin teknolojik alt yapısının bu denli güçlü olmasının Türkiye ve Gaziantep acısından önemli başarılar getireceğini ifade etti.

Uzm. Dr. Angelo Crippa Özel Alleben Tıp Merkezi Dermatoloji ve estetik kliğinde başarılı bir şekilde uygulanan lazer tedavilerinin hastalarda kalıcı sonuçlar elde etmeye yardımcı olacağını belirtti. BÜLTEN