Yeni kadro ve binasıyla hizmette

Özel Alleben Tıp merkezi, yeni kadro ve binasıyla hizmete girdi. Açılışa Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun ve Özel hastane yöneticilerinin katıldığını Özel Alleben Tıp Merkezi'nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Dahiliye, Dermatoloji, Beslenme ve Diyet bölümleri ve görüntüleme merkezi bulunuyor.

Törende açılış konuşması yapan Özel Alleben Tıp Merkezi Başhekimi Uzm. Dr. Özlem Atay, “ 2007 yılında fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak Fimer adıyla açılan merkezimiz 2015 yılında Özel Alleben Tıp Merkezi adını alarak bünyesine dahiliye, dermatoloji, beslenme ve diyet bölümlerini de eklemiştir. Özel Alleben Tıp Merkezi, kentin en önemli kavşak noktaları olan Kalyon ve Çetinkaya kavşakları ile İpek yoluna yakın konumu sayesinde, sağlık hizmetini kolay ulaşılabilir konuma taşımayı da başarmıştır.” şeklinde konuştu.

GÜZEL MERKEZİ DE VAR

Rehabilitasyon, Beslenme ve Diyet Bölümleri ile hizmet veren Tıp Merkezi, Aile ve Evlilik Danışmanlığı, Obezite Merkezi ve Kozmetik ve Güzellik merkezlerini de içinde barındıran Özel Alleben Tıp Merkezi gelişmiş teknolojik alt yapısı ile göz dolduruyor. A sınıfı Tıp Merkezi olarak hizmet vermeye başlayan Alleben Tıp Merkezi alanında uzman hekimleriyle dikkat çekerken, kentte sadece Allaben Tıp Merkezinde bulunan Spinal Dekompresyon tedavisinde bel ve boyun fıtığı hastalığında ameliyatsız tedavi yapılıyor. Spinal Dekompres yöntemi ile uygun hastalarda yapılan tedavi ile %90’lara varan başarılı sonuçlar alınabiliyor.Ayrıca,son teknoloji ürünü görüntüleme sistemlerine de sahip olan tıp merkezinde MR, Röntgen ve Kemik Dansitometre ölçüm üniteleri de hizmet veriyor. HABER MERKEZİ