Gaziantepspor’un Kamil Ocak Stadyumunda oynadığı maçları aldığı bir kararla yaklaşık 6 yıldır tribünden izlemeyen gazetemiz imtiyaz sahibi Ökkeş Özekşi, hayati önemdeki maçta bu kararından vazgeçti ve tribündeki yerini aldı. Özekşi, Gaziantepspor'un kümede kalmasına sevindiklerini belirtirken "biz sevinen taraftayız, ama üzülenlerin de var olduğunu biliyor görüyoruz “dedi.

Son yıllarda Gaziantepspor ile ilgili bilgileri televizyondan maç izleyerek ve deneyimleri sonucu elde ettiği bilgileri ulusal televizyon ve radyolara yorumlayarak anlatan Özekşi, 6 yıl sonra ilk kez Antalyaspor maçını tribünden izleyerek yorumladı.

BİZ SEVİNDİK AMA ÜZÜLENLER ELBETTE VAR

Gaziantep Arenanın yeni sezona hazır olma ihtimalinin yüksek olması nedeniyle uzun bir aradan sonra ilk ve belki de son defa Kamil Ocak Stadyumunda Antalyaspor maçını yakın dostları Kamil Gereçci ve Mehmet Özsayıcı ile birlikte izleyen Özekşi şunları söyledi:

"Bu benim için gerçekten tarihsel özelliği olan bir müsabakaydı. Takım bizim takımımız, yıllardır acı tatlı günlerini yaşadık, Aynı şekilde yıllardır Gaziantepspor basın sözcülüğünü yapan Kamil Gereçci de gitmiyordu maçlara.. Biz mesleğimiz gereği antrenman, deplasman, yurt dışı maçlar ve kamplarda gece gündüz demeden koşturduk. Ama son yıllardaki yönetimsel yanlışlık ve hatalardan dolayı prensip kararı almıştım maçlara gitmemek için. Tam 6 sezon devam ettirdim bu kararımı. Ancak bu dönem içerisinde ilk kez Gaziantepspor'un bu duruma düşmesinden dolayı endişelendim. Taraftarlara maçtan önce yazdığım yazı ile takımlarını destekleme çağrısı yapmıştım. Şimdi çağrı yapan birisi olarak taraftarın gittiği maça benim gitmemem olmazdı. Bu nedenle çok mutluyum. Hele takımın kümede kalması beni çok mutlu etmiştir. Her ne kadar bazıları üzülmüş olabilir ama, bu takımı bizim takımımız olarak gördüğümden, bizim gibilerin bu mutluluğu samimi olarak yaşaması çok güzel birşey" dedi.