Süper amatör kümede bu sezon Araban Belediyespor’a verdiği önemli desteklerle yeşil – beyazlı ekibin namağlup şampiyonluğunda katkı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, futbolcuları ve teknik ekibi yalnız bırakmıyor.

İslahiyespor ile oynanacak derbi maçı öncesi Tuğcan otelde kamp yapan kafileyi yalnız bırakmayan Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, teknik ekip ve futbolculara sürekli moral vererek zorlu müsabakaya motive etmeye çalışıyor.

HAK EDEN KAZANSIN

Araban ilçesine yaptığı hizmetlerle büyük takdir toplayan Belediye Başkanı Özdemir, kentin tek takımına da hizmette geri kalmıyor.

Araban Belediyespor ’un hedefini her zaman yüksek tutacaklarını ifade eden Özdemir, “Sezon başında süper amatör kümede şampiyonluk hedefiyle çıktığımızda bize fazla inanan olmadı. Hatta ilk haftalarda taraftarlarımız dahi beklediğimiz kadar maçlarımıza gelmedi ama başarı geldikçe ilçe halkının bizlere olan inancı değişti ve destekleri artmaya başladı. Teknik ekibimiz ve futbolcularımızın yüreklerinde ki inançla süper amatör kümede istediğimiz noktaya geldik. Asıl sınavımızı bugün oynayacağımız İslahiyespor karşısında vereceğiz. Rakibimizin gücünü biliyor ve saygı duyuyoruz, hak edenin kazanacağı bir mücadele olsun” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU