Özel Primer Hastanesinde yeni sezon öncesi sağlık taramasından geçen Royal Halı Gaziantep Basketbol takımına başhekim yakın ilgi gösterdi.

Genel menajer Boray Dai ve basketbolcuları odasında ağırlayan Özel Primer Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Sedat Nuri Özdede, Royal Halı Basketbol kulübünün Gaziantep’te gurur duyulacak bir takım olduğunu belirtti.

BİZE DESTEK OLUYORSUNUZ

Özel Primer Hastanesi personellerinin sağlık kontrolleri esnasında kendilerine gereken ilgi ve alakayı gösterdiklerini söyleyen Royal Halı Basketbol Genel Menajeri Boray Dai, “Sağlık konusunda tam donanımlı hastanenin her zaman yanımızda olduğunu bilmek ve her zaman bizlere anında destek olduğunu görmek gücümüze güç katıyor. Takım toplandı ve bugün itibarıyla Slovenya’da 15 gün süreyle kamp yapacak. Bu süre içerisinde takım olma özelliğini yakalayarak ülkeye dönmek istiyoruz” diye konuştu.

BASKETBOL KÜLTÜRÜNÜ AŞILADINIZ

Uzun yıllar Gaziantep dışında yaşadığını söyleyen Özel Primer Hastanesi Baş Hekimi Op. Dr. Sedat Nuri Özdede ise şunlara değindi; Uzun yıllar önce basketbol birinci liginde bu şehri temsil eden Beslen Makarnaspor vardı, Gaziantep basketbolu o takımla sevmişti. Kulübün kapanmasının ardından neredeyse 20 yıl boyunca bu şehir basketbola hasret kaldı ta ki Royal Halı Gaziantep Basketbolu kuruldu ve kendini kabullendirdi işte o zaman bu özlem sona erdi. Bu şehre yeniden basketbol kültürünü getiren kulüp oldunuz. Umarım birinci ligde ki ilk iki yılda elde ettiğiniz başarının üstüne koyarak çıtayı daha da yukarılara taşırsınız” şeklinde konuştu.