MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, uzun bir aradan sonra geldiği Gaziantep'te büyük bir coşkuyla karşılandı. Havalimanında partililer tarafından çiçeklerle karşılanan Özdağ, yaklaşık 400 araçlık konvoyla şehir turu attı.

Milliyetçi Hareket Partisi genel başkan yardımcılığından istifa etiği günden bu yana çok istemesine rağmen memleketine gelme fırsatı bulamadığını belirten Prof. Dr. Ümit Özdağ, "Önümüzdeki günlerde tekrar geleceğim ama uzun bir süre sonra tekrar gelmenin sevinci yaşıyorum ben de. Ayın 9'unda bu konu hakkında açıklama yapacağız inşallah ve bir yürüyüşü birlikte başlatacağız" dedi.

DİYARBAKIR ZİYARETİNİ ANLATTI

MHP Gaziantep Milletvekili Özdağ, geçtiğimiz günlerde yaptığı Diyarbakır ziyareti ile ilgili de açıklamalarda bulunurken, Diyarbakır halkının terör örgütü PKK’nın gerçek yüzünü gördüğü izlenimini edindiğini ifade ederek,” Birkaç gün önce Diyarbakır'daydım. Diyarbakır'da teröre karşı büyük bir mücadele veriliyor" diyen Özdağ, "Bu mücadelenin sonucunda Sur bölgesi PKK teröründen temizlenmiş. Ama daha önemli olan şey Diyarbakır'ın PKK'ya karşı almış olduğu sert ve olumlu tavır. PKK'nın gerçek yüzünün Diyarbakır'da halk tarafından iyiden iyiye görülmeye başlandığı ortaya çıkmış durumda. Diyarbakırlılar Yusuf Halaçoğlu ve Özcan Yeniçeri ile birlikte beni bağırlarına bastılar. Neden şimdiye kadar gelmediniz diye de sitem ettiler. Sur'da vatandaşla bir arada olduk, saldırıya uğrayan Mermer Karakolunu ziyaret ettik daha sonra yaralanan askerlerimizi ziyaret ettik. Bizim dönüşümüzden sonra ağır bir saldırıya uğrayan biliyorsunuz ki özel hareketçiler vardı onların karargahına gittik, onların dertlerini dinledik" şeklinde konuştu. BÜLTEN