Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybeden Gaziantep'li Ozancan Akkuş'un adının yaşatılması için harekete geçildi. Sanayi Odası Başkanı Adil Konukoğlu, "’Ozancan Akkuş adının Gaziantep’te bir kuruma, özellikle bir eğitim kurumuna verilerek yaşatılması için gerekli girişimleri yapacağız’’ dedi.

Konukoğlu,son günlerde yaşanan terör olaylarını kınayarak başladı, teröre tepkisini ‘’Bunların hiçbirisinin bizi yıldırmayacağının altını kalın çizgilerle çiziyorum, terör asla amacına ulaşamayacak’’ sözleriyle dile getirdi. Ankara’daki bombalı saldırıda, pırlanta gibi bir genç olan Gaziantepli Ozancan Akkuş’un da hayatını kaybettiğini anımsatan Konukoğlu, "Üzüntümüz büyük" diye konuştu.

BİRLİK VE BERABERLİK ÖNEMLİ

Konukoğlu, birlik beraberlik içinde bugünlerin aşılacağına duyduğu güvene vurgu yaparak, şunları kaydetti:

‘’Ülkeler soğuk savaş dönemlerinde yalnızca birbirlerinin içinde küçük örgütlerle uğraşırdı, şu anda güya soğuk savaş bitti, ama ekonomik savaş var. Asıl savaşın yeni başladığını görelim. Çanakkale’de hepsi birleşip ülkemizi bölüp parçalayarak bölgeyi ele geçirmek için mücadele veren dış güçler, yine Ortadoğu ve ülkemiz üzerinde her türlü olayı gerçekleştirmek için çaba göstermektedir. Bunların hiçbirisine fırsat vermeyiz" LEYLA ÖZEKŞİ POLAT