Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk yeni bir takım olduklarını ve oyuncuları tanıma şanslarının ilerleyen haftalarda olacağını söyledi.

Geri dönüşlerin sevindirici olduğunu ama her zaman iyi olmadığını ifade eden Buruk, “Aslında maçın başından itibaren daha iyi şeyleri sahaya yansıtmamız gerekiyor. Biz çok yeni takım olduğumuz için bizim oyuncuları tanıma şansımız onların yüzde yüzünü verme durumları ilerleyen haftalarda olacaktır. Bu nedenle yeni takımız sezonun başı zaman zaman aksaklıklar oluyor bizde oyuncuları daha iyi tanınmaya ve görmeye başladık" dedi.

ZORLUKLAR VAR AMA..

Sonradan katılan oyuncularımız oldu. Yavaş yavaş takım olma yolunda ilerliyoruz. 18 yeni oyuncu transfer ettik ve sıfırdan bir takım kuruldu, geçen seneden çok az oyuncu var bunun zorlukları var ama önemli olan geriye düştüğünüzde tekrar maçı yakalamak bunu iki haftadır başarıyoruz ve futbolcularımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

DURAN TOPTAN GOL YEDİK

Kayseri Erciyes maçının kendileri açısından iki devreli mücadele olduğunu söyleyen Buruk, “İlk yarı maçtan önce çalıştığımız ve gösterdiğimiz özellikle barajda, ceza sahası içindeki adamlarımızın dizilişiyle ilgili çok görüntüler gösterdik ve anlattık ama oyuncularımızın bir an ki dikkatsizliğinden duran toptan bir gol yedik. Oyunu çözme anlamında futbolcular ilk yarı çok fazla sorumluluk almadı rakip kaleye çok fazla atak yapamadık, girdiğimiz pozisyonlar oldu ama 2 – 0 ile soyunma odasına girmek bizim için üzücü oldu” dedi.

KAZANMAK İSTEDİĞİMİ SÖYLEDİM

Devre arasında inançlarını hiç kaybetmediklerini aktaran Buruk, “Soyunma odasına oyuncularıma şunları söyledim, ilk yarıyı çöpe attık ikinci yarıda ki 45 dakika bizim için beraberlikte bir yana kazanmak istediğimizi söyledim. Futbolcularımızda saha da buna çok iyi cevap verdiler performanslarının yüzde yüzünü vermeye çalıştılar iyi bir takımımız ve iyi bir arkadaşlık grubumuz var burada. Her zaman yüzde yüzünü vermeye çalışıyorlar onların emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.