Gaziantepspor'un genç futbolcusu Orhan Gülle açık ve net konuştu. Transfer için net birşeyin olmadığını söyleyen Orhan, "Gaziantepspor’da oynadığım takdirde bir yere gitme şansım yok ama oynamazsam da gelen teklifleri değerlendirmek zorundayım" dedi.

Transfer tekliflerinin geldiği yönünde ki soru üzerine Orhan Gülle, şu an hiçbir şeyin net olmadığını söyleyerek; Yaz transfer döneminden sonra bu tip konular daha çok belli olur. Şu an net bir gelişme yok ve daha henüz erken. Sezon sonuna kadar Gaziantepspor’un oyuncusuyum, forma şansı bekliyorum bunu da değerlendirirsem Gaziantepspor’da oynadığım takdirde bir yere gitme şansım yok ama oynamazsam da gelen teklifleri değerlendirmek zorundayım. İnşallah hakkımıza hayırlısı olur” dedi.

HOCA GİTTİ KADRO DEĞİŞTİ

Sakatlıklar ve kart cezalıları nedeniyle ligde inişli çıkışlı bir grafiğin çizildiğini aktaran Gaziantepspor’un genç oyuncusu Orhan Gülle, “ Sergen hocanın gitmesiyle de kadro değişikliği oluyor bunlar tabi ki doğal durumlardır. Ligde kalmayı da büyük ihtimal 3 puan aldığımız takdirde matematiksel olarak garantilemiş oluyoruz. Bu yüzden de takımın kafa olarak rahatladığını düşünüyorum. Bu hafta Elazığspor maçından puan veya puanlarla döndüğümüz takdirde son 5 hafta bizim için çok rahat geçecek” diye konuştu.