Gaziantep Berberler Odası Başkanı Haci Darıcı'nın Ramazan ayı içerisinde çalışma günleri ve esnaf sahresi ile ilgili esnafı bilgilendirici sözleri gülümsetti. Darıcı, "Müşterilerin keyfine bakarsak berber beklesin. Kahveden kalkmaz, gezmeden gelmez, dükkanı kapatacağın satte gelir müşteriyi almazsın doyuksun der. Kendinde suç aramaz. Sayın ustalarım bizlerinde bir dinlenme saati vardır, bizlerde insanız bizlerinde ilgilendiğimiz sorumlu olduğumuz birer ailemiz vardır. Lütfen bunu unutmayalım" dedi.

MÜŞTERİLERİMİZİ ALIŞTIRALIM

Gaziantep Berberler Odası Başkanı Haci Darıcı, Ramazan ayının ilk 20 günü Cumartesi hariç iftardan sonra berberlerin kapalı olacağını, ramazan ayının son 10 günü ise iş bitene kadar esnafın serbest olduğunu söyledi. Darıcı, "İlk 20 günü misafirliğe gidin, misafirlerinizi ağırlayın, Ramazanın tadını çıkarın ailenizle beraber huzurlu güzel bir ramaza geçerin, müşterilerimizi buna alıştıralım" dedi.

MÜŞTERİLERİMİZİ UNUTMAYALIM

Her yıl geleneksel olarak yapılan esnaf sahresinin bu yıl Ramazan Bayramından sonra 8. ayın yani Ağustos ayının 4'ü ve 5'i olarak belirlendiğini söyleyen Darıcı, "Gönül isterdeki bayram tatili ile birleştirelim ama Gaziantep halkınıda müşterilerimizi de unutmayalım. Bir işyeri beş altı gün kapalı kalmaz onun için tatili birleştirmedim. Alınan kararlara uyulmadığı takdirde esnaf ve sanatkarlar odaları birliği disiplin kuruluna sevk edileceği ve gereğinin yapılacağını önemle bildiririm" diye konuştu. Meral KINACILAR