MHP Gaziantep Milletvekili Adayı Ejder Demir, “Türkiye’de olduğu gibi Gaziantep’te de oy patlaması yapacağız. MHP’nin Gaziantep’te birinci parti olacağına canı gönülden inanıyorum. MHP iktidarında Gaziantep şahlanacak, Türkiye kurtulacak" mesajını verdi.

İKTİDAR YÜRÜYÜŞÜ GAZİANTEP’TEN

MHP’nin hem Türkiye’de hem de Gaziantep’te her geçen gün yükselen grafiğinin partisine 1 Kasım’da iktidarı getireceğini sözlerine ekleyen Demir, “13 yıllık AK Parti iktidarına 1 Kasım’da halkımız artık “Dur” diyecektir. Türkiye’nin iktidara tek alternatif partisi MHP’dir. Tüm teşkilatlarımız tam kadro olarak erken seçimlere hazırdır. Halkımızın gözlerinde artık yeni bir siyasi değişim isteği okuyorum ve görüyorum. 1 Kasım seçimlerine çok çalışarak, iktidar yürüyüşünü Gaziantep’ten başlatacağız” şeklinde konuştu.

ZİRVEYE TAŞIYACAĞIZ

Demir, siyasetten bir şey bekleyerek değil, siyaseti severek yaptığını söyledi. MHP’de siyaset yapmanın ayrıcalık olduğunu ve Gaziantep’te partisini zirveye taşımak için mücadele edeceğini söyleyen Demir, “Türk Milliyetçilerinin iktidarında Gaziantep şahlanacak, Türkiye karanlık günlerden terör belasından kurtulacak” dedi. HABER MERKEZİ