Tilkiler Köyü Eğitim Kültür Sağlık ve Dayanışma Derneği’nin ikinci olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Genel Kurulda, Av. Yılmaz Ovayolu yeniden başkanlığa seçildi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Toplantı Salonunda yapılan genel kurula, Gaziantep Pazarcıklılar Derneği Başkanı Ali Rıza Kasakolu, Çepnililer Derneği Başkanı Zülfikar Aslan, siyasi parti temsilcileri ve Gaziantep’te yaşayan Tilkiler Köyü mensupları katıldı.

EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ

Ovayolu, dernek olarak eğitime büyük önem verdiklerini belirterek, şunları söyledi: “Derneğimizin en önemli faaliyet konusu eğitimdir. Ekonomik durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine burs vermeye devam edeceğiz. Bunun için de ekonomik durumu iyi olan köylülerimizin desteğine ihtiyacımız var. Diğer taraftan geleneksel hale getirdiğimiz festivalimizi daha görkemli bir şekilde düzenlemeye devam edeceğiz"

YÖNETİM KİMLERDEN OLUŞTU

Konuşmaların arından tek liste halinde gidilen seçimlerde Av. Yılmaz Ovayolu yeniden başkanlığa seçilirken, Mehmet Ali Bozkına, Erdoğan Ovayolu, Şahin Yarlıağaç, Gülten Gülsu, Tacim Oğulkamış, Seyit Karadağ, Ali Yanargöz, Çınar Ovayolu, Hasan Karadağ, Simay Petekbaşı, Hasan Yavnık, Yasin Suluhan, İbrahim Hazal ve Ergün Yanargöz yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Diğer taraftan Veyis Akzorba, Rıza Bakırdağ, Hasan Yaygır, Sait Aşkın ve Ökkeş Nağaş da Denetim Kurulu üyeliğine seçildi. HABER MERKEZİ