Şehitkamil Belediyesi tarafından, ilçe merkezi ve mahalle aralarında bulunan oto tamircileri için yaptırılan Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

İki yıl önce Şehitkamil Belediyesi ve sanayici esnafının ortak aldığı kararla ilçe merkezinde bulunan oto tamirci esnafının yeni yerine taşınması konusunda fikir birliğine varılmıştı. Bu süre içerisinde Şehitkamil Belediyesi bu yönde çalışmalar yaparak bir kısım esnafın yeni yerinde hizmet etmeye başlamasını sağlamıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde Şehitkamil Belediyesi yeni bir oto sanayisini hizmete sunmaya hazırlanıyor. Başkan Fadıloğlu’nun yapmış olduğu özverili çalışmalar neticesinde Şehitkamil ilçesinde Aydınlar Oto Sanayi Sitesinin inşaatı hızla devam ediyor.

ÜYELER MEMNUN

Sınırlı Sorumlu Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Celal Demirpençe, “Şehitkamil Belediyesi bizim için her türlü imkanı sağlıyor. Burası çok güzel bir sanayi sitesi oluyor. Bunun içinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Şehitkamil Belediyesi bu sanayi sitemizi yapacak, kooperatifimize teslim edecek ve bizde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu adına çalışıp ekmek paramızı kazanacağız” dedi.

TEMİZ BİR ORTAMA ÇALIŞMA İMKANI BULACAĞIZ

Oto tamir ustası Mehmet Yıldırım ise, yeni sanayi sitesinin çok hızlı bir şekilde inşaat çalışmasının ilerlediğini ifade ederek, “Yeni sanayi sitemizin inşaatını incelemek için geldik. İnşaat çalışması çok hızlı bir şekilde devam ediyor. Bu yeni siteyle birlikte daha rahat ve temiz bir ortama çalışma imkanı bulacağız. Bunun içinde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz. İnşallah buranın açılışını da başkanımız ile birlikte yapacağız” diye konuştu.

HABER MERKEZİ - BÜLTEN