Şehitkamil Belediyesi, Hayrat Vakfı işbirliği ile tüm vatandaşlara ücretsiz olarak Osmanlıca Dil Kursu düzenleyerek, önemli bir eğitim ve kültür projesini hayata geçirdi. Ali Nacar Sosyal Tesisinde Osmanlıca kursunu ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kursiyerlere başarılar dileyerek, Osmanlıca eğitim kitaplarından dağıttı.

OSMANLICA KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Ali Nacar Sosyal Tesisinde düzenlenen Osmanlıca Dil Kursuna katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kursiyerlere başarılar diledi. Osmanlıca dersini dinleyen Başkan Fadıloğlu, daha sonra kursiyerlere, Osmanlıca eğitim kitabından hediye etti. Haftada iki gün verilecek olan kurs sonunda, kursiyerlere Milli Eğitim Bakanlığı onaylı ücretsiz sertifika verilecek.

3 NOKTADA OSMANLICA KURSLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kursa katılan tüm kursiyerlere Osmanlıca Dil Kursunun kitaplarını dağıttıklarını belirterek, “Öncelikle Hayrat Vakfı’ndan gelen öğretmenlerimize ben teşekkür ediyorum. Onların sayesinde bu kursları veriyoruz. Diğer taraftan öğrencilerimizin Osmanlıca Eğitim Kitabının temini söz konusuydu. Bildiğiniz üzere gündüzleri bayanlara ve gençlere yönelik yapmış olduğumuz çalışmalara, akşamları da yine yetişkinlere olmak üzere 3 nokta da hem bay hem bayan yetişkinlere yönelik olan Osmanlıca kurslarımız devam ediyor. Talepler doğrultusunda ikinci kursları yani yeni yerlerde kurslar açmak için çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Ben tüm kursa katılan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi. BÜLTEN