GAZİANTEP B.B – OSMANLISPOR

TARİH: 5 NİSAN PAZAR

SAAT: 13.30

STAD: KAMİL OCAK

HAKEMLER: HAKAN CEYLAN – ATA YILDIRIM – SEYFETTİN ÜNAL

YAYIN: TRTSPOR

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yarın kendi evinde ligin güçlü ekiplerinden Osmanlıspor’u konuk ediyor.

Sezonun ilk yarısında deplasmanda 2 farklı geriye düştüğü ve 10 kişi kaldığı maçtan puan kopartan mavi – beyazlı temsilcimiz, yarın ki mücadeleden de galibiyetle ayrılmayı istiyor.

PTT birinci lig temsilcimizde kadro dışı bırakılan İlker Avcıbay ve Muhammed Demirci dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

Yarın Kamil Ocak Stadyumunda saat 13.30’da başlayacak karşılaşma TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanırken mücadelede İzmir üst klasman hakemlerinden Hakan Ceylan düdük çalacak.

KOPARTACAKLAR

Milli takım arasını çok iyi değerlendirdiklerini söyleyen mavi – beyazlı futbolcular yarın kendi sahalarında konuk edecekleri Osmanlıspor’u evine eli boş göndereceklerini ifade ettiler.

Ekip kalitesi olarak ligin en iyilerinden olduklarını iddia eden oyuncular, yarın ki Osmanlıspor mücadelesinde sahada ellerinden gelenin en iyisini yaparak haftayı üç puanla kapatmak istediklerini dile getirdiler.

KUTLU ÖNEMSİYOR

Osmanlıspor’un ligin güçlü ekiplerinden birisi olduğunu ifade eden Kutlu, rakiplerinin geçen hafta kaybettiğini hatırlatarak şöyle konuştu: “Rakibimiz Gaziantep’e mutlak galibiyet parolasıyla gelecek. Bizde son haftalarda güzel işler çıkaran bir ekibiz. O yüzden keyifli ve çekişmeli bir maç bizi bekliyoruz. Her iki takımın da hedeflerine ulaşması için puanlara ihtiyacı var ama gülen tarafın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor olması için var gücümüzle çalışacağız." Taraftara çağrıda bulunan Kutlu, "Bu maç bizim için çok önemli. Play-Off hedefine ulaşma anlamında önemli bir maça çıkacağız. Bunu maçtan istediğimiz skoru alabilirsek emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Bu zorlu maçta Gaziantepli tüm sporseverleri yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU