PTT birinci liginde önce ki gün çekilen 2015 – 2016 futbol sezonu kura çekiminin ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyespor cephesinden açıklama geldi.

Kulüp başkanı Osman Toprak ve teknik direktör Hakan Kutlu, yaptıkları açıklamada takıma güvendiklerini söylediler.

Bu sezon Gaziantepli futbol severlerin daha dinamik bir takım izleyeceklerini belirten Toprak, her maça galibiyet parolasıyla çıkacaklarını ifade etti.

Kendilerinin iyi bir takım olduğunu vurgulayan teknik direktör Hakan Kutlu, lige galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

OSMAN TOPRAK’IN AÇIKLAMASI

Taraftarlarımız yeni sezonda daha dinamik, hareketli ve canlı bir takım izleyecek.

İlk hafta Spor Toto Süper Lig'den düşen Balıkesirspor ile karşılaşacağız, bu yıl oluşturduğumuz takıma güveniyorum. Her maça galibiyet parolasıyla çıkacağız. Taraftarlarımız yeni sezonda daha dinamik, hareketli ve canlı bir takım izleyecek. Bu sene daha fazla keyif veren bir takım olacağız. Sürekli rakibin üzerine giden bir oyun kurgusunu ortaya koymayı hedefliyoruz. Kampı izlediğimizde de şu an bunu başardığımızı görüyoruz.

Toprak, yeni transferlerle güçlü bir takım haline geldiklerini sözlerine ekledi.

HAKAN KUTLU’NUN AÇIKLAMASI

PTT birinci liginde hiçbir takımın kolay olmadığını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor teknik direktörü Hakan Kutlu, “Her takım iyi transferler yaptı, bizim takımda iyi transfer yaptı ve iyi hazırlanıyoruz. Sezonun ilk maçını süper ligden düşen Balıkesirspor ile oynayacağız, zor bir maç olacak ama bizde iyi bir takımız. İnşallah kendimize yakışabilecek bir sonuçla lige başlamış oluruz. Ben takımıma güveniyorum, iyi bir başlangıç yapıp devam etmek istiyoruz” dedi.

Ligde her takımla mutlaka karşılaşacaklarını aktaran Kutlu, “Gaziantepspor’un ilk maçı Kamil Ocak stadyumunda oynayacak olması nedeniyle bizde deplasmanda başlamak zorundaydık. En önemlisi lige galibiyetle başlayıp arkasını getirmek olacak. İnşallah camiamıza hayırlı uğurlu bir sezon olur” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU