HDP Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, eşitlik ve özgürlüğün yeşerdiği yeni bir yaşamı gençlerin kuracağını söyledi.

Seçim çalışmalarını sürdüren HDP Gaziantep Milletvekili Adayı Osman Demirci, gençleri çok önemsediklerini ifade etti. Demirci, “15-25 yaş arası istisnasız tüm gençlere, her ay 200 TL iletişim ve ulaşım desteği sağlayacak, ‘Genç Yaşam Kartı’ uygulamasını hayata geçireceğiz. Gençler, ülkenin her yerinde geçerli olacak bu kart ile müzelerden ücretsiz, sosyal ve kültürel etkinliklerden indirimli yararlanacak” diye konuştu.

KARARLARI GENÇLER VERMELİ

Gençlerle ilgili kararları gençlerin vermesi gerektiğini söyleyen Demirci, partisinin gençlere yönelik vaatlerini şöyle anlattı:

“Seçim bildirgemizde kadınlar gibi gençlerimize de büyük yer veriyoruz. Gençlerin hayatları üzerinde karar ve denetim sahibi olmaya çalışan iktidar mekanizmalarına, yetişkinlerin gençler adına konuştuğu, onlar için düşündüğü ve tasarladığı politikalar karşısında partimiz, gençlerin özgürleşme isteğini her yerde yükseltecek, eşit ve özgür yurttaşlar olabilmeleri için mücadele edecek." BÜLTEN