Gaziantep Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü, İş Teftiş Kurulu Başkanlığı ve İŞKUR ortaklığı ile işverenlerle ‘İş Sağlığı Güvenliği ve Teftiş Denetim Toplantısı’ yapıldı.
Gaziantep Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Bakanlık İş Teftiş Kurul Başkanlığı tarafından OSB’de düzenlenen toplantıda teftişin sektörel bazda dağılımları, 2014 yılında uygulanacağı bölge ve illerin yanı sıra iş sağlığı güvenliğine ilişkin konular ele alındı.
Açılış konuşmasını yapan Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, İŞKUR’un Gaziantep’te yaptığı çalışmalarda görülen başarının takdire şayan olduğu, İstihdam ve Kurumsal alanda büyük mesafeler kaydedildiğini söyledi.
Gaziantep Vali Vekili Mehmet Taşdöğen ise konuşmasında, “2013 yılında Gaziantep’te ikinci defa yapılan İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı’nın tavan ve taban kesimleri olarak bilinen vatandaşları bir araya getirmesi, insanları buluşturması, İş imkânlarının doğması sonucunda Girişimcilik ruhunun ve nitelikli eleman arayışının buluşma noktası olmuştur. Bu tür organizasyonlarda görev alan ve bu organizasyonlara destek veren işverenlere, bakanlıklarla ilgili genel müdürlüklere ve organizasyonu gerçekleştiren İŞKUR’a teşekkür ederim” dedi.
Toplantıya; Vali Vekili Mehmet Taşdöğen, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, İş Teftiş Kurulu Başkanı Mehmet Tezel, İş Teftiş Kurulu Başkanı Arif Şimşek, Adana İş Teftiş Grup Başkanlığı Müfettişleri ile İŞKUR İl Müdürü Siraç Ekin katıldı.