OSB Anadolu Teknik Lisesi, Türkiye’nin gururu oldu

Özel Gaziantep OSB Anadolu Teknik Lisesi, Arz Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri tarafından sağlanan Danışmanlık desteğiyle bir farkındalığa imza atarak TSE-Türkiye Standartları Enstitüsü’nden, Kalite Yönetim Sistemi ISO9001:2015 belgesini alan tek okul oldu.

ISO 9001-2015 belgesine Türkiye geneli eğitim kurumları içerisinde tek, Gaziantep’te ise gerek kurumlar; gerekse de özel firmalar içerisinde yine tek sahip olan okula belgesi geçtiğimiz günlerde düzenlenen törenle takdim edildi. Okulun konferans salonunda düzenlenen belge takdim törenine Vali Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Özpolat, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü M. Özer Özcan, TSE Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Levent Çalışır, Arz Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sahibi Arzu Yılmazkaya, okul idarecileri, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, öğrenciler ve diğer davetliler katıldı.

İBİLİ: BELGELİ TEK OKUL

Okul Müdürü Abdullah İbili, Özel Gaziantep OSB Anadolu Teknik Lisesi olarak okul için gerekli olan yenilikleri sürekli takip ettiklerini ve kendilerini bu yenilikler doğrultusunda geliştirdiklerine dikkat çekti. Türkiye geneli eğitim kurumları içerisinde ISO9001:2015 belgesine tek sahip olan okul olduklarına vurgu yapan İbili, Gaziantep’te ise tek olma özelliğini kimseye kaptırmadıklarını kaydederek, gerek özel firmalar; gerekse de diğer kurumlar içerisinde belgeyi bir ilke imza atarak yine Özel Gaziantep OSB Anadolu Teknik Lisesi’nin aldığını belirtti.

ÖZPOLAT: ÇABALARIMIZ SÜRECEK

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Özpolat ise yaptığı konuşmada eğitim gören öğrencilerin yarının işverenleri ve idarecileri olacağına vurgu yaparak, OSB yönetimi olarak öğrencilerin donanımlı halde yetişebilmeleri için yoğun gayret göstereceklerinin altını çizdi. ÖZPOLAT, ISO9001:2015 belgesinin alınmasında emeği bulunan okul idarecileri ,öğretmenleri ile Arz Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri yetkililerine teşekkürü de unutmadı.

ÇALIŞIR: GURUR VERİCİ

TSE Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Levent Çalışır da yaptığı konuşmada Özel Gaziantep OSB Anadolu Teknik Lisesi’nin ISO9001:2015 belgesine sahip olmasının gurur verici olduğunu ifade ederek, belgenin alınmasında emeği geçenleri tebrik etti.

YILMAZKAYA: NE KADAR GURUR DUYSAK AZ

Endüstri Yüksek Mühendisi , Arz Danışmanlık ve Mühendislik Hizmetleri Sahibi Arzu Yılmazkaya ise şunları söyledi: ”Özel Gaziantep OSB Anadolu Teknik Lisesi, işinin ehli idari kadrosu ve genç akademik öğretmen kadrosuyla çocuklara iyi bir gelecek sunma gayreti bulunan bir okul. Okul, öğrencilerin akademik başarısının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri de önemsiyor. Okul idarecileri, Türkiye Standartları Enstitüsü’nden, Kalite Yönetim Sistemi ISO 9001:2015 belgesini almak istediklerini beyan ettiklerinde çok mutlu olduk. Okulumuza Arz Danışmanlık ve Mühendislik Hizmeti olarak İç Tetkikçi Eğitimi, ISO 9001 Temel Eğitimi ve Proses Süreç Eğitimleriyle birlikte üç aylık süreçte Kalite Yönetim Sisteminin kurulması için danışmanlık hizmeti sağladık. Kalite El Kitabı oluşturuldu. Okulumuz TSE yetkilileri tarafından denetime tabi tutuldu ve denetimden yüz akıyla çıkmayı başardı. Bugün ISO9001:2015 belgesine sahip olan okulumuzla ne kadar gurur duysak azdır” dedi.

BELGE TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından TSE Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Levent ÇALIŞIR tarafından Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Özpolat’a ISO9001:2015 kalite yönetim belgesi takdim edildi. Vali Yardımcısı Hüseyin Yılmaz bu mutluluğa ortak oldu. LEYLA ÖZEKŞİ POLAT