Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk Fenerbahçe’nin güçlü olduğunu söyleyerek “ ancak Ortada üç puan var ve biz o üç puanı almak istiyoruz” dedi.

Hazırlık çalışmalarını ve hafta sonu karşılaşacakları Fenerbahçe maçını değerlendiren Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk, Fenerbahçe’nin güçlü bir rakip olduğunu belirterek, “Tabi ki her maça olduğu gibi bu maça da iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Hedefimiz tabi ki sahamızda oynadığımız her maçı kazanmak. Özellikle Fenerbahçe maçını kazanmak için çıkıyoruz diye bir şey yok. Ne kadar iyi bir takımla oynadığımızı biliyoruz. Ligin belki de en formda takımlarından biri. Ligin lideriydi. Bu hafta ikinci duruma düştü ama geçen hafta çok baskın oynadılar ama belki de şanssız bir şekilde galibiyeti kaçırdılar ama dediğim gibi çok formda bir takım. Biz de kendimizi vererek bu maçı kazanmak istiyoruz” ifadesini kullandı.

KAZANMAKTAN BAŞKA BİRŞEY DÜŞÜNMÜYORUZ

Hazırlıkların iyi gittiğini belirten Buruk, “Önceki gün başlayan kar nedeniyle dünkü antrenman programı değişti. Ama hafta içi iyi hazırlandık. Tabiki artık maçı bekliyoruz. Çok iyi takıma karşı oynayacağız. Kupa maçında da izledik ve gördük. Hazır ve formda takım. Bizde geçen haftadan moralli hazırlanıyoruz. İnşallah güzel olacak. Gerçi oyunun kalitesi zemin yüzünden düşecek. Yapacak birşey yok ama en iyisi yapacağız. Her maçta olduğu gibi kazanmak için çıkıyoruz. Kazanmanın dışında birşey düşünmüyoruz. En önemlisi maçta olay olmasın hem hakemler açısından hemde bizler için” diye konuştu.