ORKAN’IN HEDEFİ FRANSA !

Gaziantepspor’un genç yıldızı Orkan Çınar, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Oynadığı futboldan memnun olduğunu belirten Orkan, en büyük hedefinin EURO 2016’da Türkiye forması giymek olduğunu ve sahada elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıp, gelecek güzel haberleri bekleyeceğini söyledi. Taraftarın kendisine gösterdiği ilgi için teşekkür eden genç futbolcu, başarılarını sezonun geri kalanında da sürdürmek istediklerini dile getirdi.

“BAŞARMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

Galatasaray maçında oynadığı futbolla Türkiye’de yeniden gündeme gelen ve övgüyle bahsedilen genç futbolcu, “Takım olarak çok iyi bir vaziyetteyiz ve başarılı olmak için gerçekten çok çalışıyoruz. Herkes disiplinli ve özverili bir şekilde davranıyor. Bu çalışmalar ve ortam dolayısıyla sahaya da yansıyor ve iyi sonuçlar alıyoruz. Galatasaray maçında gerçekten hepimiz çok iyi mücadele ettik ve hak ettiğimiz galibiyeti zorlanmadan aldık diyebiliriz. Ama yapacaklarımız kesinlikle bu maçtan sonra daha önemli. Amacımız yeni bir seri yakalamak ve hak ettiğimiz üst sıralara doğru tırmanmak” dedi.

“MUTLU HOCAYA ÇOK ŞEY BORÇLUYUM”

Gaziantepspor teknik direktörü Mutlu Topçu’nun kendisine duyduğu güvenden dolayı teşekkür eden ve övgüyle bahseden Orkan, “Mutlu Hocaya gerçekten çok şey borçluyuz. Özellikle bu konuda kendimi daha farklı görüyorum, sezon başından beri bana inanılmaz güvendiğini hissediyorum. Ben de hocamızın olan güvenini boşa çıkarmamak için elimden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyorum. Yapmaya da devam edeceğim. Çünkü gerçekten bizimle çok yakından ilgileniyor ve özel bir insan olduğunu düşünüyorum. Aldığımız başarılı sonuçlarda hocamızın payı her zaman büyüktür. Kendisine bana güvendiği için teşekkür ediyorum” dedi.

“KAZANMAYA GİDİYORUZ”

Hafta sonu karşılaşacakları Osmanlıspor maçıyla ilgili olarak genç futbolcu, “Biz bu maçı kazanmaya gidiyoruz ve ne kadar istekli olduğumuzu herkes görecek” diyerek net konuşmayı tercih etti.

“TARAFTARIMIZI ÇOK SEVİYORUM”

Gaziantepspor taraftarının da kendisine olan ilgisinden dolayı onlara teşekkür ettiğini belirten Orkan Çınar, “Bir futbolcunun başına gelecek en güzel olaylardan birisi tribünlerin kendisine destek verdiğini hissetmesidir. Onlara gerçekten yürekten teşekkür ediyorum ve onları çok seviyorum. Onlar bana, takımıma destek olmaya devam ettikçe hem ben hem de takımım daha iyi oynamak için savaşmaya devam edeceğiz. Onları mutlu görmek, bizi daha da mutlu ediyor. Umarım her zaman yanımızda olmaya devam ederler” dedi.

“FRANSA’NIN HAYALİNİ ELBETTE KURUYORUM”

Oynadığı etkili futbolla Türkiye Milli Takımı’nın yazın Fransa’da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası’na çağrılması gerektiği yorumları yapılan Orkan Çınar, bu konuda ise büyük konuşmak istemediğini söyledi. Sahada oynadığı futbolla bu hayalini gerçeğe dönüştürmek istediğini vurgulayan genç futbolcu, “Bu elbette şuan için her Türk futbolcunun hayalini kurduğu bir turnuva. Sadece ben değil takımımdaki tüm arkadaşlarımda orada olmayı yürekten ister. Ama ben bu konuda büyük konuşmak istemiyorum. İşimi en iyi şekilde yapıp, bu formayı hak etmek istiyorum. Dediğim gibi elimden geleni yapıp, kararı büyüklerimize hocalarımıza bırakacağız. Ben çalışmaya devam edeceğim, umarım bu performansım devam eder ve ben de ay-yıldızlı forma hayalime kavuşabilirim. Bu konuda bana güzel yorumlarda bulunan tüm sporseverlere de tekrar teşekkür ediyorum” diye sözlerini noktaladı.