Gaziantepspor’un genç futbolcusu Orkan Çınar, dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde Gaziantep27 Gazetesine özel açıklamalarda bulundu. Galatasaray maçını bir an önce unutmak istediklerini belirten Orkan, sözlerini şöyle sürdürdü;

“DAHA İYİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Sezonun ilk yarısında oynadığı futbolla adından söz ettiren Orkan Çınar, “Ligin ilk yarısında iyi bir performans gösterdiğimi düşünüyorum ancak daha iyi olmak için çalışıyorum. Takımıma elimden gelen yardımı gösterip, beraber güzel işler başarmak istiyorum. İlk yarıda sadece ben değil takım olarak iyi bir performans gösterdik. Teknik Direktörümüz Mutlu Topçu’nun da bizden beklentilerini biliyorduk ve umarım bunları daha da çok gerçekleştirebiliriz. Çünkü kendisi bizi çok iyi anlıyor ve gelişmemizi istiyor. Ben ve takımımızın daha iyi olmaması için hiç bir sebep yok, yeter ki çalışmamızı sürdürelim” dedi.

“NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK”

Ligde aldıkları sonuçlarla neler yapabileceklerini gösterdiklerini belirten Orkan, “Sezonun ilk yarısını gerçekten iyi bir çıkış yakalayarak kapattık. Ben de kendi adıma olumlu işler yaptığımı düşünüyorum. Sezonun ikinci yarısına önemli bir Kasımpaşa galibiyetiyle başlayarak daha da umutlu hale geldik ancak arkasından kendi evimizde Bursaspor’a karşı talihsiz diyebileceğim bir maç oynadık ve mağlup olduk ancak neler yapabileceğimizi bu ligdeki herkese gösterdiğimizi düşünüyorum” dedi.

“GALATASARAY’I UNUTMAK ZORUNDAYIZ”

Geçtiğimiz hafta Galatasaray’a karşı alınan mağlubiyeti unutmak zorunda olduklarını ifade eden Orkan Çınar, “Türkiye Kupası’nda finale kadar gitmek istiyorduk ancak ne yazık ki bunu gerçekleştiremedik. Çok zorlu bir Galatasaray maçına çıktık. Elimizden geleni yaptık ancak en iyisi diyemeyiz. Zorlu bir eşleşmeydi şanssız bir yenilgi aldık. Ancak şuan bu maçı ve Türkiye Kupasını unutup yeniden lige dönüp Beşiktaş maçına odaklanıyoruz” dedi.

“KAZANMAK İÇİN SAHAYA ÇIKACAĞIZ”

Ligde haftasonu Beşiktaş karşısına çıkacaklarını belirten Orkan, “Beşiktaş şuana kadar ligde en iyi futbol oynayan takımların başında geliyor. Biz bunun farkındayız ancak hocalarımız bizi onların hangi konularda etkili oldukları ve neler yapmamız gerektiği konusunda sürekli olarak bilgilendiriyor. Bizlerde oraya tabii ki kaybetmek için gitmeyeceğiz. Sahaya her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Umut ediyorum ki, Beşiktaş karşısında kazanıp, taraftarımızı mutlu edebiliriz” dedi.

“TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”

Kamil Ocak Stadı’nda oynadığında kendisini çok iyi hissettiğini belirten Orkan, “Kamil Ocak Stadı’nda belki sayısı az ama oldukça iyi bir taraftar kitlesi bizlerle oluyor. Onların bana destek oldukları zaman gerçekten kendimi çok iyi hissediyorum ve onları mutlu edebilmek için her şeyimi vermeye çalışıyorum. Onlara bana ve takımımıza verdikleri destek için teşekkür ederim, umarım onları sezon sonunda da mutlu edecek bir noktada ligi tamamlayabiliriz” diye konuştu.