Teknik direktör Mutlu Topçu tarafından kadroda şans verilen, performansıyla umut veren ve futbolu ile dikkat çeken genç yetenek Orkan Çınar, iddialı konuştu.

Lige ısındıkça daha iyi olacağını kaydeden Çınar, henüz beklenilen patlamayı yapmadığını gerçek ritmini bulduğu zaman Gaziantepsporlu futbol severlere daha iyi bir Orkan izlettireceğini belirtti.

PERFORMANSIM ARTACAK

Gaziantepspor yönetimi ve teknik heyetinin çok şeyler beklediği Orkan Çınar henüz beklenilen patlamayı yapamadı. Buna rağmen hem teknik heyet hem de yönetim bu futbolcunun iyi işlere imza atacağına kesin gözüyle bakıyor. Gurbetçi topçu da gelecekten umutlu süper ligin oldukça sert ve mücadele yönün ağır bastığını belirten Çınar “Gaziantepspor’da tahmininden daha fazla sevgi gördüm. Bu beni kamçılıyor. Zaman ilerledikçe süper lige alıştıkça daha iyi performans sergileyeceğim” dedi.

AVANTAJ SAĞLADI

Doğup büyüdüğü Almanya’da ailesinden uzakta futbol hayatını sürdürdüğünü aktaran Çınar “benim için kolay olmayacağını düşünüyordum. Ancak takımdaki arkadaşlık ortamı bu noktada bana çok büyük bir avantaj sağladı. Buraya gelmeden önce bazı arkadaşlarım ile de görüşmüştüm iyi bir takıma geleceğimi söylemişlerdi. Taraftarlarımıza baktığımız zaman bana tavsiyede bulunan arkadaşlarıma hak veriyorum. Umut ediyorum ki en kısa sürede beklentilere karşılık verebilirim” dedi.

SERDAR ÖZEKŞİ