Gaziantepspor’un genç yıldızı Orkan Çınjar’ı ısrarla kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor'un, 2 milyon Euro ve üç futbolcu önerdiği iddia edildi.

Trabzon basınının haberine göre Kırmızı – siyahlı yönetimin 5 milyon Euro bonservis bedeli istediğine karşılık Karadeniz ekibi para artı futbolcu takası teklifinde bulundu.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın raporu doğrultusunda takıma genç isimleri takviye etmeyi planlayan Bordo-Mavililer ’in ilk hedefinin Gaziantepspor’un 20 yaşındaki genç orta sahası Orkan Çınar olduğu öğrenildi.

ŞARTLARI ZORLUYORLAR

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da teknik adam Ersun Yanal, bir süre önce Gaziantepspor’un orta saha oyuncusu Orkan Çınar’ın alınması yönünde rapor vermişti. Gaziantepspor yönetiminin bonservisini 5 milyon euro olarak belirlediği Orkan Çınar için Trabzonspor, UEFA kısıtlamasına rağmen şartları zorlayıp, gurbetçi futbolcuyu renklerine bağlamakta kararlı. Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl ile masaya oturuldu.

BABASI DOĞRULAMIŞ

Yapılan görüşmede Orkan Çınar için 2 Milyon Euro’nun yanı sıra kadroda düşünülmeyen 3 oyuncu önerildiği ortaya çıktı. Orkan Çınar için Galatasaray ve Fenerbahçe’nin de teklif yaptığı, Trabzonspor’un teklifinin daha cazip olduğu belirtildi. Yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre babasının da Orkan Çınar’ın Trabzonspor’a daha yakın olduğunu söylediği öğrenildi. Gaziantepspor yönetiminin teklifi kabul etmesi halinde önerilecek üç oyuncunun isimleri henüz netlik kazanmadı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ