Gaziantepspor Sportif Direktörü Sergen Yalçın genç futbolcu Orhan Gülle'yi hem övüp hemde uyarıda bulunurken gelişimi yakalayamamasının suçlusunun ise kim olduğunu bilmediğini söyledi.

İlk geldiğinde Orhan'ın çok geride olduğunu söyleyen Sergen, "Burada maalesef benim görmek istediğim Orhan'ın daha altındaydı. O çıkışı gelişimi yakalayamadı. Bence Orhan'ın suçu yok. Belki buranın, ne bileyim belki kendisinin belki şehrin herkesin suçu var. Çok yetenekli oyuncu. Üst seviyelere çıkacak oyuncu. Ancak şu anda beklediğimiz seviyeye yaklaşmaya başladı" dedi.

FORMAYI GERİ VERME DEDİM

"Bundan sonraki sürekli takımın içinde olacak" diyen Sergen, "O çıkışı bundan sonra süreçte yapabileceğini düşünüyorum. Benim beklediğim seviyeye bundan sonraki 10 haftada gelecek. Ama buna kendisi karar verecek. Çünkü geldiğimde bişey söyledim sizede söyleyeyim, "Sana formayı verdiğim zaman bana geri verme." Çünkü ben forma vermiyorum kendileri alıyor. Şimdi Takıma bakınca bazı oyuncuları oynatmama ihtimalimiz olan oyuncu varmı. Kenrdileri oynuyor, bizle alakası yok. Teknik adam kadroyu seçer kurar dizilimini yapar ama buna oyuncular yardım ediyor. Biz kendi başımıza yapmıyoruz. O yüzden Orhan'dan gelecekte çok şey bekliyorum. En kısa sürede beklenen çıkışı yapıp çok daha iyi seviyeye çıkacaktır" diye konuştu.