Sezer Öztürk ile yaptığı kavga nedeniyle süresiz kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman, durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu ve Gaziantepspor'un çok karışık olduğunu ve çelişkide kaldığını söyledi.

Gaziantep'i sevdiğini yineleyen Toraman, "Çok fazla bilmiyorum durumum nasıl şekillenecek. Önümüzdeki günlerde daha netlik kazanır diye düşünüyorum. Sivas benim kendi memleketim diye transfer yakıştırması yapıyorlar. Şuan veya sonra Sivas'ta oynama düşüncem yok. Gaziantep, başarılı olduğum sevdiğim yer. Kiralık düşündüm açıkçası ama şuanda orada karışıklık olduğunu için tereddüt içindeyim. Kesin kararımı vermiş değilim daha."

KAMUOYUNUN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM

Beşiktaş'ın stoper araması buna karşılık kendisinin kadro dışı olması ile ilgili soru üzerine, "Ben de anlamıyorum açıkçası. Bir karar almışlar söyleyecek fazla şey yok" diyen Toraman şöyle devam etti: "Geçen yıllar bir şeyler başardığımızı düşünüyorum. Genç arkadaşlarla fedakarlıklar yaptık. Bu yıl ters bir başlangıç oldu çok da fazla bir şey diyemiyorum. Büyüklerimizin verdiği bir karar. Katkımız olurdu artık olgun seviyeye ulaştık. Geçen yıl örneğini bunun örneğini çok iyi bir şekilde yansıttım. Genç takımı toparlamak aile ortamını sağlamak için çok çaba sarfettim. Kamuoyunun, taraftarın taktiri, onlar en iyi değerlendirmeyi yapacaktır.

KİRALIK OYNAMAK İSTEDİM

Beşiktaşlıyım, burayla özdezleştim, buradan ayrılmak zor. İbrahim Toramanı anlamış olmaları lazımdı bu 5 ayda. Umudum var mı, ben her zaman Beşiktaşlıyım.

Trabzonspor ve Galatasaray'dan teklif olmadı. Ben Beşiktaş'ta futbolu bırakmak istiyorum. Futboldan uzak kalmamak adına Gaziantepspor'da kiralık oynamak istedim.

Umarım Beşiktaş için hayırlısı olur. Her takımda oynamak için düşüncem yok. Gaziantepspor eski takımım evim gibiydi, bildiğim bir şehir. 4-5 aylık kiralık oynamak düşüncem vardı ama orası da karışık."