GAZİANTEP BASKETBOL – TRABZONSPOR

SALON: KARATAŞ ŞAHİNBEY

TARİH: 11 KASIM 2017 CUMARTESİ (BUGÜN)

SAAT: 13.00

HAKEMLER: MEHMET KESERATAR – ALPER ÖZGÖK – POLAT PARLAK

YAYIN: BEIN SPORTS 3

Avrupa ve Türkiye liginde son haftalarda oynadığı maçlardan farklı mağlubiyetlerle ayrılan Potanın Ağaları, ligde ki kötü gidişini bugün sonlandırmak istiyor.

Kırmızı – siyahlı temsilcimizin, bugün saat 13.00’de Karataş Şahinbey Kapalı Spor Salonunda Mehmet Keseratar’ın hava atışıyla başlayacak mücadelesi, Beın Sports 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

ARTIK TOPARLANMA ZAMANI

Gaziantep Basketbol takımı şampiyonlar liginde çıktığı son üç maçından da farklı mağlubiyetlerle ayrılarak, iyi başladığı Avrupa şampiyonlar liginde kötü sonuçlarla taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Tahincioğlu Basketbol Erkekler Süper Liginde de son olarak deplasmanda Demir İnşaat Büyükçekmece takımına da farklı mağlup olan temsilcimiz, son sıraya yerleşirken Karadeniz temsilcisi karşısında çıkış arayacak.

Kırmızı – siyahlı dev adamlar geride kalan 5 lig karşılaşmasının 4’ünden mağlubiyet birinden ise galibiyetle ayrıldı.

TARAFTARLARI ÜZMEYECEKLER

Gaziantep Basketbol takımının dev adamları bugün kendi evinde mücadele edecekleri Trabzonspor karşısında galip gelerek iki puanı taraftarlarına armağan etmek istiyor.

Baş antrenör Stefanos Dedas, Avrupa ve Türkiye liginde yoğun bir maç trafiğine girdiklerini belirterek “Hiç kimse Trabzon’a karşı da bir şeyler yapabileceğimizi düşünmüyor. Ama ben elimden geleni yapmaya ve bir şeyleri değiştirmeye çalışacağım. Bugün kendi evimizde oynayacağımız maçta farklı bir resim vermeye çalışacağım.” dedi.

MUHARREM TÜRKOĞLU