Gaziantep Büyükşehir Belediyespor transferde yol almaya devam ediyor.

PTT birinci lig temsilcimiz Karşıyaka’nın genç orta saha oyuncularından Onur Alkan’ı renklerine kattı.

Fikirtepe Dumlupınarspor’da futbola başlayan 25 yaşında ki futbolcu ile bir artı iki yıllık sözleşme yapıldı. Genç futbolcu imzanın ardından Afyon Budan otelde yapılan kampa gitti.

GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYORUZ

Onur Alkan’ı geçen sezon teknik ekibin takip ettiğini ve yeteneğini kanıtladığını söyleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Osman Toprak, “Kadromuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Teknik ekibimizin ve futbol şubemizin belirlemiş olduğu isimleri renklerimize katmaya devam ediyoruz. Umarım Onur kardeşimizde Karşıyaka’da ki başarılı performansını burada da sürdürür ve iyi bir sezon geçiririz” dedi.

HEDEFLERİM VAR

Hedefleri olan bir camiaya geldiğini söyleyen Onur Alkan, Burada her şey doğru düzgün ilerliyor ve Türkiye’de bu anlamda en iyi birkaç kulüp arasında Büyükşehir Belediyespor geliyor. Beni istediler ama açıkçası bende bu kulübe gelmeyi çok istedim. Benim de hedeflerim var ve bu beklentileri karşılamak istiyorum. Hem benim hem de kulübüm adına güzel bir sezon geçeceğini umuyorum. İnşallah süper lige çıkarız” diye konuştu.

MUHARREM TÜRKOĞLU