Gaziantepspor'un genç yıldızı Oğulcan Çağlayan dün ilkleri yaşadı.

18 yaşındaki genç futbolcu Erciyes maçının kaderini değiştirirken hem süper ligdeki ilk golünü attı, hemde Gaziantepspor tarihinin gol atan en genç futbolcusu oldu.

KAMPIN YILDIZIYDI

Geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan başarılı futbolcu yeni sezona ise bomba gibi girdi. Avusturya kampında harikalar yaratan Oğulcan Erciyes maçında sonradan oyuna girmesine rağmen takımı ateşledi ve galibiyetle başrol oynadı.

BURUK'DAN ÖVGÜ GELDİ

Kampın başından itibaren Oğulcan Çağlayan’ın çok iyi çalıştığını aktaran Buruk, “Her hafta üzerine koyarak gidiyor, özellikle hazırlık maçlarında çok iyi performans sergiledi. Mümkün olduğunca ona şans tanımaya çalışıyoruz. Şu anda 18 yaşında bu takımın önemli parçalarından biri olacaktır. Çalışmaya devam etmek ve durmamak zorunda, onun yaşında formayı yakalamış birisinin artık bırakmaması gerekiyor. Ben şahsen böyle genç oyuncuların forma giymesi, oynaması, dakika alması, gol atması benim inanılmaz hoşuma gidiyor. Türk futbolu için Oğulcan İnşallah bundan sonra daha fazla çalışarak ve daha fazla üstüne koyarak devam eder” dedi.