Gaziantepspor Teknik Direktörü Okan Buruk oyuncularıyla toplantılar yapacağını belirterek, “9. sıradayız ama tabiki önümüzdeki hafta çok daha önemli bir maç var” dedi.

Maçın başında iyi başladıklarını belirten Buruk, “daha sonra sürekli hatalar ve zaman zaman konsantre eksikliği oldu. Maçtan önce bugün iyi takım olacağız diye konuştuk ama iyi takım olamadık. İstediğimiz gibi olmadı” ifadesini kullandı.

BÖYLE ZEMİNDE PAS YAPMAK ZOR

Maçın haricinde şu tabiki önemli etken. Maçlar çok inanılmaz kötü zeminde oynanıyor. Böyle zeminde pas yapmak oynamak çok zor. Rakibimiz doğru baskı yaptı. İkinci yarının başı hamle yapmıştık ve rakip 10 kişi kaldı. Bizim için bu büyük avantajdı ama. Belli dakikadan sonra karmakarışık bir hal aldı. Ofansif olalım derken rakibin işini kolaylaştırdık. 5-6 kişiyle gittik kucağında durduk.”

NE OLDUĞU BELİRSİZ OYUN OLDU

Maç içinde hep uyardık kenarı kullanın diye ama disiplinde zaman zaman kayıp oldu. Ne olduğu belirsiz oyuna döndü. Kenarları kullanmalarını söyledik. Ama bunu maç içinde yapamadılar. Kötü mağlubiyet oldu. Önemli haftaydı. İnanılmaz rahatlatacaktı bizi. Üst sıralar olan hedefimizi sürdürmemizi sağlayacaktı. 9. sıradayız ama tabiki önümüzdeki hafta çok daha önemli bir maç var. Artık buna hazırlayacağız.”

27 PUANI BİZ TOPLADIK

Hatalarımız yanlışlarımız var. Oyuncularımıza bunları gösterip toplantılar yapacağız. Biz bir ekibiz ve takımız.. 27 puanı biz topladık kalan maçlarda toplayacağımız puanları birliktelikle toplayacağız.

MAĞLUBUYETİN SORUMLUSU BENİM

Burada mağlubiyetle sorumlusu benim. İnşallah haftaya daha iyisini yapmak zorundalar. Ligin makası daralıyor. Önümüzdeki hafta daha iyi maç olması gerekiyor