Gaziantepspor'un Galatasaray'dan kiraladığı Ontivero , "Sadece kendimi geliştirip gelecekte daha iyi bir futbolcu olmak Gaziantepspor'a yakışır şekilde mücadele etmek istiyorum" dedi.

Gelmeden önce çok bilgiye sahip olduğunu söyleyen genç futbolcu" Galatasaray gibi Fenerbahçe gibi Avrupa kupalarında mücadele ediyor hedefleri olan bir külüp.Avrupa kupalarında mücadele ediyor olması ve Okan hocanın beni istemesiydi buraya gelmemde etkili oldu. Tabi öncelikle iyi bir antrönör olduğunu düşünüyorum kendisinin iyi bir arkadaş" ifadesini kullandı.

İDOLÜNÜ AÇIKLADI

Tabi dikkat ettiğim ve elimden geldiği kadar maçlarını takip ettiğim 3 futbolcu var. Aguero gerçekten benim idolüm farklı bölgelerde de oynasak da onu izlerken zevk alıyorum. Arjantinli Carlos Tevez ve Lionel Messi de beğendiği ve hayranlıkla izlediğim futbolcular. Messi de benim gibi topla diripling ve çabuk oyuncu eksilte biliyor.. Tevez'de hızla ve yetenekli futbolcu bu futbolcuları fırsat buldukça takip ediyorum.

İNSANLAR ÇOK İYİ VE SAMİMİ

Elbette Türkiye'ye ilk geldiğim anlarda zorluk yaşadım.Çünkü Arjantin'le Türkiye arasında 8 saat gibi bir fark var.. Benimde buna alışmam kolay olmadı çünkü ben tatile gittiğimde ülkeme 8 saat gibi bir fark var tam alışıyorum tatilim bitiyor. Buraya alışıyorum oraya dödüğümde sıkıntı oluyor.Yemek konusunda sıkıntım yok yemeklerini gerçekten seviyorum.İnsanlarıda çok iyi ve samimiler.