Gaziantep Üniversitesi Onkoloji Hastanesi Pediatrik Hematoloji Bilim Dalı'nda tedavi gören çocuklar, ONKO yardım ekibi ve gönüllü kişilerin destekleriyle 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Sunuculuğunu ONKO yardım ekibinden Semra Göklü'nün yaptığı “23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı” kutlaması, GAÜN Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi Oditoryumunda çocukların gösterileri büyük beğeni toplarken, gösteride çocukların ellerini bir an olsun bırakmayan Onkoloji Hastanesi öğretmenleri, çalışanları ve idarenin desteğiyle kutlandı.

GÖNÜLLÜ EKİBE TEŞEKKÜR

Programın açılışında konuşan Onkoloji Hastanesi'nden Sorumlu Başhekim Prof. Dr. Mesut Özkaya tek yürekte buluşan ve çocukların ellerini bırakmayan ONKO yardım ekibine ve gönüllü kişilere teşekkürlerini sunarken, çocukların yarınlarımız olduğunu ve özellikle tedavi aşamasında moral ve motivasyonun oldukça önemli olduğunu dile getirdi. Ayrıca birlik ve beraberlik mesajları veren Özkaya, hastane yönetimi olarak amaçlarının tedavi gören çocuklar için sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olmak olduğunu belirtti. BÜLTEN