Yeni sezon adına henüz bir adım atmayan Gaziantepspor’da gidecek ve kalacak olan futbolcuları anlaşma sağlanacak olan teknik direktör belirleyecek.

Bir taraftan güçlü bir kadro oluşturmak adına çalışmalarını sessiz ve derinden yürüten transfer komitesi bir taraftan da teknik direktör konusunda görüşmeler yapıyor.

Kırmızı – siyahlı takımda oyuncuların neredeyse büyük bölümünün sözleşmesinin sona ermesi nedeniyle yeni gelecek olan teknik direktörün de bir bakıma işi zor olmayacak.

EN İYİSİNİ BULACAKLAR

Gaziantepspor transfer komitesi teknik direktör konusunda en iyisiyle anlaşmanın çabası içinde. Özellikle geçen sezon yaşanan sıkıntıların bir daha tekrarlanmaması adına ince eleyip sık dokuyan transfer komitesi yoğun bir mesaiye başladı.

HOCANIN HEDEFİ OLACAK

Gelecek sezon Gaziantepspor’u çalıştıracak teknik direktörün üst sıraları zorlayacak bir hedefinin olması gerektiğini belirten yönetime yakın kaynaklar, transfer komitesinin yeni anlaşacağı teknik direktörün iyi bir kariyer sahibi olmasını ve disiplini ön planda tutması gerektiğini söyledi.

Süper ligi rahat kaldırabilecek ve futbolcular üzerinde otorite kuran bir teknik direktörü arayışları içerisinde olan transfer komitesinin ağır şartlarının olacağı gelen bilgiler arasında yer aldı.

A.SERDAR ÖZEKŞİ