Böylesine bir takıma transfer olduğum için mutluyum

Gaziantepspor’un yeni transferlerinden İlhan Parlak dün gerçekleştirilen antrenman öncesinde önemli açıklamalarda bulundu. Tecrübeli futbolcu, “Biz yeni transferler olarak da buna katkı da bulunmak zorundayız. Çünkü bizi bu başarıyı daha da yukarı çekmemiz için transfer ettiler” dedi.

Böylesine bir kulübe geldiği mutlu olduğunu belirten Parlak, “Öncelikle Gaziantepspor gibi büyük bir kulübe transfer olduğum için çok mutluyum. Burada gerçekten bir aile ortamıyla karşılaştım. Herkes çok sıcak kanlı insanlar. Gaziantepspor’u dışarıdan takip ettiğim kadarıyla özellikle ilk yarının sonlarına doğru iyi bir çıkış yakaladı. Takım olarak bunu sürdürmemiz gerekiyor. Biz yeni transferler olarak da buna katkı da bulunmak zorundayız. Çünkü bizi bu başarıyı daha da yukarı çekmemiz için transfer ettiler. İnşallah hem bizim adımıza hem de takımımız adına iyi bir ikinci yarı geçirmek istiyoruz. Takımımızı da daha yukarılara çıkarmak için savaşacağız” dedi.

ÖNCE TAKIMIMIN BAŞARISI

Gaziantepspor forması altındaki hedeflerine de değinen İlhan, “Forvet oyuncusu olarak hedefim tabii ki atabildiğim kadar çok gol atmak isterim. Ama bunu belli bir sayıyla belirtemem. Öncelik kendimden çok takımımın başarısıdır. 5 gol atmışım 10 gol atmışım önemli değil, önemli olan takımımın başarılı olmasıdır. Eğer ligi istediğimiz yerde bitiremezsek benim attığım gol sayısının da bir önemi kalmayacaktır” dedi.

KORKULU RÜYA OLACAĞIZ

Gaziantepspor’un forvet hattında önemli oyuncularında bulunduğu belirten Parlak, “Muhammet’i uzun süredir tanıyorum. Futbolculuk kariyerine çok erken başladı ve kendisini çok beğeniyorum Bence Türk Futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en önemli forvet oyuncusudur. Muhammet ve Camara’nın yanına ben de geldim. Gerçekten önemli bir hücum gücüne sahip olduğumuzu düşünüyorum. Önemli olan bunu sahayada yansıtmamızdır. Bunu sağladığımız tarihte rakibimizin korkulu rüyası olacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.