Kavşakta bir araca vuran otomobil, önce sinyalizasyon ve elektrik direğine ardından park halindeki otomobile çarparak durabildi. Yaralı olan otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Kaza Çevik Kuvvet Kavşağında meydana geldi. İddiaya göre, Gaziantep Üniversitesi istikametinden gelen ve aşırı hızlı olan sürücüsü tespit edilemeyen 14 KL 692 plakalı otomobil, kavşakta Faruk E. (26) yönetimindeki 27 FS 760 plakalı otomobile çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, sinyalizasyon direğine, ardından ışıklandırma direğine ve son olarak park halindeki bir otomobile çarptıktan sonra durabildi.

SÜRÜCÜ OLAY YERİNDEN KAÇTI

Kazanın hemen ardından trafikte terör estiren otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kaza nedeniyle olay yerine gelen polis başka bir kazanın yaşanmaması için güvenlik önlemi aldı.

27 FS 760 plakalı otomobilde yolcu olan ve araçta bulunan hava yastığı sayesinde kazayı yara almadan atlatan Erencan A., “Kavşakta yeşilin yanmasını bekliyorduk. Yeşilde hareket edince biranda nereden geldiğini anlamadığımız bir otomobil bize çarptı ve geçti. Biz aracımızı yol kenarına çektikten sonra bize çarpan otomobilin sürücüsünün kaçtığını öğrendik” dedi. İHA